Hazal023 Kizlar 13 haftalik hamileyim doktor kiza benziyor dedi emin degil ama sizce kiz dediyse netmi yoksa?
Cerenylmzz Hazal023 canım değişebiliyo emin olmayı bekle bence banada erkek dendi %80 ama ben Gine’de bekliycem emin olmayı
Kumsal09 Hazal023 benim 12. Haftamda ikili test yaparken büyük ihtimalle kız demişti bacak arası boş dedi. 15. Haftamda ise % 100 erkek bak pipisi var dedi. Ben şok oldum tabi çünkü öncesinde çok emin konuşmuştu. Değişebiliyor yani bir sonraki kontrolünuzu bekleyin bence
pelin_87 Hazal023 daha erken canım yaaa kendini kız diye hazırlama burda bir sürü kişi görüyoruz sonradan değişiyor sağlıklı olsun da kuzun inşallah 3 hafta sonra netleşir cinsiyeti
Dniiz Canım benim profilime girip bakarsan anlarsın neler dediler neler bence beklemesin :) ben hala bekleme modundayım kimseye söyleyemiyorum şu diye cinsiyeti 😂
Zehralismail Bana 13 de pipi var dedi. Rahatsızlandığım içintekrar gittiğimde 14+2 de kız da olabilir dedi 😂😂 şuan çok erken gerçekte bizim için. Bi 20 haftalık olmalı
Ayse4242 Hazal023 banada 13.haftamda kıza benziyor dediler daha gitmedim suan 19.haftdyız bakalım nasip :)