Merve_byk Kuzlar 26 hafta 5günlük hamileyim bebeğim bir iki hafta önce daha hareketliydi bu ara günde 2. 3 kez fln ediyo şekerim çok sınırda çıktı tatlıyı kestim acaba ondan mı? Böyle bişey başınıza geldi mi ?
shdemir Merve_byk Benimde 26+4 bi 2 3 gündür benimde daha az hareket ediyo. Her zaman beslendigim gibi besleniyorum. Belkide haftamızla alakalıdır canım.
DDuygu 27+3 üm bende Benimde bu aralar hareketli yavaş ve şekerimde sınırda tekme değilde böyle elimi karnıma koyduğumda hissediyorum oynadığını ve baya aşağıda oynuyor
Merve_byk DDuygu ben elimi koysamda hissedemiyorum ancak yemek yiyince braz bde yatarken ama onlarda gün içinde az
Gmz0705 DDuygu bende aynı şekikde düşünüyorum. Benimde bu günlerde daha azaldı. Arada kendini hissettiriyor.
Hifaa O haftalarda genelde hareketli olması bekleniyo riske atmayıp doktorlarınıza danışın derim. Aynı durumu yaşayıp kontrole gittiğimde bebeğin boynuna kordon dolandığını o yüzden azalmış olabilceğini söylemişti ayrıca doppler de ufak bi sorun çıkmıştı