Brcnalprsln Kızlar merhaba çalışan biriyim 6 aylık hamileyim kum döküyorum ve agrim çok fazla bayramdan önce rapor vermişti doktor 1 hafta ise başlayınca tekrar çoğaldı haftaya cumartesi randevum var doğum izni istesem 6 aylıkken bu durumda verir mi 😔
izelrzgr Brcnalprsln Doğum izni o haftada verilmiyor malesef benim ayrılmama 2 hafta vardı yinede vermediler çok zorlandım normal raporla 32 yi tamamladım. Hastaneler hassas bu konuda
saree Brcnalprsln 6 aylıkken maalesef doğum izni vermiyolar doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta
Esmaaaaaa Brcnalprsln canım en erken 7aylık iken doktor raporu ile çıkıyorsun bizim belediyede bu şekilde özel sektör nasıl bilmiyorum ama olması gereken bu şekilde
Brcnalprsln Minik_Hanim mesajn için teşekkür ederim fakat sıkıntı oluyo sürekli rapor olduğu için o yüzden doğum iznini sordum
Minik_Hanim Brcnalprsln çalıştığın yerin seni zora soktugunu ispat eden mail yazışma vs varsa sakla şikayet et.. hamile çalışanın dokunulmazligi var rapor almanizı problem etmeye hakları yok..
GuelGltkn Brcnalprsln heyet rapodu var sanirim ama her doktor vermiyo senin ve bebegin icin bi risk varsa ozaman veriyolar
Gulcin60 Canım bende çalışıyorum ve 31 haftalık hamileyim kum döküyorum çok su iç ve çok dinlen Allah’ın izniyle atlatırsın.. ben 37 haftada çıkıcam izne