Ogut1996 Kizlar bahcelievlerde oturuyorum doktorum ayrintili ultrason istedi erkenden randevu al dedi ama bilmiyorum ben nasil halledecem ucretsiz yapan devlet hastanesi varmi istanbul avrupada bildiginiz memnun kaldiginiz lugfen yardim edin 😔
Zagrozunannesi Ogut1996 Avrupa da ucretsız yok canım sıslı Etfal hastanesıne yonlendırdı benı ama orda da yoktu ben de Cerrahpaşa tıp fakultesınden aldım randevumu 125 tl öderdim maalesef bu ıstanbul da her şey ucretlı alabılıyorsan Üsküdar Zeynep kamılden al orası ucretsız bıraz zor randevu alırsın ama 12 den sonra ararsan verırler ınsallah
Balcanli Ogut1996 ücretsiz bikaç hastane var bana da doktorum söylemişti ama hiçbirinden randevu alınmıyo çok ileri tarihler bile dolu hep. Cerrahpaşa 122 tl.
Zagrozunannesi Ogut1996 hayır bılmıyorum bana doktorum bı kağıt verdı 5 tane hastane ısmı yazıyordu kağıtta Cerrahpaşa, Çapa, Şişli Etfal, Zeynep Kamil, bi de kanunu diye bi hastaneyi bunlara gıdebılırsın dedı
MdhTpz Ogut1996 bakirkoyde sadi konuk yapiyo ama randevu alabilmek sikinti biraz orayi bi deneyin vaktiniz varsa