sevil87 Çok kararsızım kızlar şimdi suni sancı alayım dedim ama sezeryan mı olmak daha mantıklı hiç açılmam yok ebe biz bilemeyiz diyor açılma da olabilir
Sh123 sevil87 ben olsam suni alırdım. Aslında ilk gebeliğim o sancıyı o acıyı bilmiyorum ama ne olursa olsun normal istiyorum ben 🤷🏻♀️ Yinede sen bilirsin
[silindi] sevil87 Bence suni sancı al 4 cm olunca rahatlamak için epidural iste. Normal doğumu dene bence. Sonunda ölüm yok olursa yine sezaryen olur zaten. Hakkında hayırlısı canım
Denizanne sevil87 böyle bi seçenek sunulda ben naparın diye düşünmüştüm önceden kesinlikle sezeryan yaparım ablamı suni sancı alırken gördüm çünkü 🙈
Sh123 feyzaa34 evet öyle söylüyorlar ama düşünsene bir daha dguracagın zaman tekrar sezeryan olacaksın normal Doğum bir başka ya🤷🏻♀️ Hayırlısı olsun inşallah
BurinTasKaradag Suni sancıda nefesim kesiliyordu ölüyorum sandım. Ki ben 16 haftalıkken düşük yaptığımda verdiler suni sancıyı. Bebeği normal doğum yoluyla aldılar. Ona rağmen nefesim kesildi ölüyordum. Berbat bir sancı türü !!!