Merveyarali Kizlar dikişim çok var ve çok ağriyor baticon aldirdim ama nasil kullanacağimi da bilemedim. Kullananlar var mi nasil yaptiniz? Bir de büyük tuvalete ilk kaç günde çıktınız?
Busra05344 Merveyarali kabızlıgın varsa doktordan surup isteseydin keşke dikişin içinde tampon şeklinde yapılıyor diye biliyorum orayı temiz ve kuru tutmaya özen göster ve çok su iç. Ve hareket halinde ol. Geçer inşAllah 😌
Sebogelin Merveyarali her wc çıkışı temizliğini yap kurula ve gazlı beze batikon döküp o bölgeyi sil. Ben büyük wcye de çıkmıştım bir sorun yaşamadım
Tiredmother Merveyarali 2. Gün çıktım ben wcye sıkıntı olmadı. Olur diye düşünüyo insan ama olmuyo korkma. Dikişlerim makata kadardı bide benim hemoroid sorunumda var. Kabız olmamaya çalış ilk günlerde oturup kalkmak zor olduğu için o kadar
Eminer Canm ben batikonun sprey olanini aldim o bolgeye sıkıyorum ve 3 4 gun buyugumu yapmadim sonrasinda baya bi acidi günluk duş aldim ayakta ve orayi surekli kuru tuttum 15 gun oldu ama hala dikisler düsmedi
Istanbul3432 Merveyarali 27 gün oldu hala kabzım dikişlerm 15 gün sonra gecti acsı kabzlgmdan dolayı bazen hala agryo