TunarinAnnesi Kızlar yarın adet günüm bu gün af edersiniz 🙈kuyruk sokumum acımaya başladi bide iştahım azaldı 🤔 belirtimi acaba?
[silindi] TunarinAnnesi herkeste belirti farklı olur bende mesela akinti çok olmuştu göğüslerim acayip agrimaya başlamıştı adetime daha 10 gün varken bide kasiklarim ağrıyordu. Test yapsan aslında çıkar ama
BirVeraAnnesi35 TunarinAnnesi benim kasıklarıma ağrı giriyordu ara sıra ama kuyruk sokumu ağrısını ilk defa duydum canm
KubSav33 TunarinAnnesi erken gebelik testide yapabilirdin yarin adetin olmazsa eger test yaparsin ins olur belirtiler degisebiliyor zaman olarak da sekil olarak da
Nurrdgnn TunarinAnnesi bosuna yapma canim idrar testinden TunarinAnnesi idrar testinden bahsediyosaniz cikmaz ikinci gunden canim kan testine git supheleniyosan.
Kbra7777 mesela bende kuruluk oldu hatta dedim kesin adet olucam o zaman birde adet olacakmış gibi karnıma sızı giriyordu göğüs hasasiyetimde çok fazlaydı
Kubraaas @TunarinAnnesi benim hiç belirtim olmamıştı her ay çektiğim aynı sancı vardı. Adet günüm geçtiği halde sancım var diye test yapmamıştım. Gönlünüze göre olsun inşallah.
TunarinAnnesi Nurrdgnn geçen hafta kan verdim 1.20çıkto Doktorum 0değil ) arta bilir adetini bekle dedi
TunarinAnnesi Kbra7777 ay resmen benim belirtiler bende ayaklarim donuyo sandim bi ara üşüyüp uyudum dün
Kbra7777 mesela şimdi psikoljik galiba daha adetime 12 gün var belirtiler yaşıyorum bence tamamen psikolojik göğüslerim çok şiş üşüme var ve de mide yanması yani eğer erken yumurtlamadıysam bu belirtiler imkansız kendini kandırmamak gerekiyor
Cemreask Ya benimki de 2 cıktı ve 20 gün gecti hala olmadim adet gunumden bir gun once 2 idi ve hala adet olmadim randevumu bekliyorum insllh olmustur pek umudum yok ama