Sad3c3m Afgjkkl bişey olmaz canım kasma kendini bülent hoca iyiydi ben girmiştim bir kere ona mem arjenide övüyorlar ama benim eşim pek sevmedi onu biraz samimi konuşuyor diye
Afgjkkl Ozge3747 tamm sekreterin bilgisizligi doktor hala ordaymis sadece bugun yokmus kadin ters anlatmis
Ozge3747 Afgjkkl Neyse açıklığa kavuşturduysanız sıkıntı Yok artık kendin bilirsin alttan bakıp bakmaması da risk durumunun ne olduğuna göre değişir
Afgjkkl Ozge3747 aynen canim hayirlisi artik karar verdim bende yarin bulent beye gidicem benim cekingenligim bebegimden onemli degil sonucta
Hiv Lavinyaa61 merhaba ben cihanpolde 70 lira ödüyorum acaba neye göre o fiyatı alıyorlar bende asker eşiyim
Lavinyaa61 Hiv neye göre alıyorlar bilmiyorum ama sanırım bu doğuya özgü bir şey. Ben memlekete gittiğimde öyle bir şey olmadığını öğrendim 🤷♀️
Senos14 Kiziltepe özel kliniğe diyorum derya yanık turgut çok memnumum ultrason flan hepsi yeni ve her zaman renkli ultrasondan da bakıyor kesinlikle tavsiye ederim
Afgjkkl Senos14 aa hatirladim ben onu galiba baska yerde hic calismamis mezun olup kendine klinik acmis diye biliyorum esim yeni mezun oldugu icin sicak bakmamisti o kadin ayni kadinsa tabi