hllkrdmn09 Musa Efe 💙 ilk aklımıza gelen isimdi 5 ay düşündük bir sürü isim bulduk yine aynı isme karar verdik ( Musa vefat eden dedemizin ismi)
Rukenservet Bizde dün gece kesin karar verdik başlıyorum isimli hazırlık yapmalara 😀 YEKTA ÂLÂ nasıl kızlar 💙💙💙
Meryemderin Seherrrrr çağan,pars,Pamir,sarp,Eren,doruk,uraz ,Atlas fikir olsun cnm hepsi cok güzel bence
Newmomy Selinish_ Okul hayatında öğretmenler ilk gün tanısırken cocuk hangi ismiyle kendini tanıtırsa o şekilde hitap eder. Artık sınavlarda kodlama yok hazır kodlanmış geliyor isimler. Bankada da hangi isminizle hitap edeyim yerine ilk ismi söylerler. Küçücük olayları sorun haline getirerek kafanızda büyütmemenizi öneririm
Selinish_ Newmomy bunları bizzat ben yaşadığım için anlattım . Benim zamanım da kodlama vardı . Öğretmenler hep ilk ismi söylerler . Banka ve müşteri hizmetlerinde hala bu sorunu yaşıyorum . Hitap edilmeyen bir isim neden nüfusunda yazar ne için ? Bunu açıklar mısınız ? Aa evet bazen çocuklar için bu bir avantaj oluyor . Dede anane babane ismi eski demode isimler olunca öteki ismi kullanıyorlar ;)
Civco Newmomy bu sandığınız gibi küçük bir olay olmuyor.hangi isminizle hitap edelim diye heryerde sorulması çok çok nahos bir durum.bunu yaşamayan bilmez.iki isimli bir birey olarak asla önermiyorum.neden 2 isim koyuluyor asla bu kafayı da anlamış değilim. İsim işte hitap ediyoruz neden 2 tane yani😀