Nil_19 Merhaba arkadaşlar. 32 haftalık hamileyim şimdiye kadar göğüslerim hiç büyümedi hala eski sütyenlerimi kullanıyorum biliyorum süt üretimiyle büyüklüğün alakası yok diyorlar ama bi problem mi var acaba demeden edemiyorum 🤷🏼♀️
25agustos Nil_19 bende ilk haftalarda oldu şimdi normal boyutundan biraz daha küçük 29 haftadayım 🤷🏻♀️
Aysebkr1258 Nil_19 38. Haftanın içindeyim daha hiç büyümedi göğüslerim uçları bile aynı bakalım bebiş doğunca nasıl olacak 🤷♀️
Edarda Nil_19 benim de sadece uçları büyüdü ve koyulaştı göğsüm hiç büyümedi aman büyümesin Zaten sarkma yada çatlama olmaz en azından 😬☺️
Nil_19 Yprkk Herkes göğüslerinede krem sür çatlamasın diyo kendi kendime neresi çatlıcak ki bunun diyorum 😃
Kivilipastaa Sadece dolgunlaştı bedenemi degiştiricek kadar büyümedi bende cok küçük çok boş diye şikayet ediyodum kalabilir bence böyle he bi beden büyüsüde sıkıntı yok 😂
Dorukunannesi95 Nil_19 ya teyzemin kizinin goguslerini gorsen minicikkkk ama sütü dolup tasmisti buyuklugu kucuklugu hic muhim degil canim :)