Ayserose Trabzon bizde 19haftalık olduk bugün kızımızla👧🏻🤰🏻 Cok ayakta kalınca yada yorulunca,bel ve kalca agrısı oluyor cnm bende
Ayserose Ascvk benimde kuxum geceleri karnım daha cok sisiyor aksam yemegimi gec yememeye calısıyorum,artık uykuya dalmalarda zorlandı,sürekli önceden yüzüstü yada sırtüstü yattıgım için şimdi yan yatmak biraz zor geliyor,hamile yastıgı kullananınız varmı?
Ascvk Ayserose kesinlikle ya bende hep yüz üstü yatıyordum şimdi yan yatarken çok zorlanıyorum bide oğlum hareketleniyor bu sefer zarar veriyorum gibi geliyor daha dikkat ediyorum yatarken iyice geriliyorum 🤦🏼♀️
gLycn_ Trabzon ay evet canim ne yapicam kara kara dusunuyorum😅 ben hayatimda hic bu kadar terlemezdim kendimi taniyamiyorum ah bu hormonlar 🤦🏻♀️ Bende doktoruma sordum kuyruk sokumumdaki agrilari cok sert hareket etme zorlama çatlak ve kiriğa bile yol açar dedi beni korkuttu 😱 inşallah öyle şeyler başimiza gelmez 🙏🏼
Trabzon gLycn_ ayaktayken de agriyo mu yani yoksa sadece oturunca mi ağrı oluyo ben uzanınca geciyo asiri bir ağrı yok yani . Sende nasıl oluyo
Ayserose Trabzon ben tetenoz oldum cnm 3 gün önce,19 haftalıgım haftayada detaylıya giricez allah nasip ederse🙏🏻
gLycn_ Trabzon canim bnde oturup kalkarken oluyor bir süre devam ediyor geçiyor. Hep olmuyor çok şükür ama ilk an ağrisi sağlam vuruyor.
Rozawxz Trabzon Allah sağlıkla sıhhatle en güzel şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🤲🌺🌺zaman da su gibi çabucak aksın geçsin ☺️
Berna1907 Trabzon bende 19+5 bulantı ve kusmalarım bitti şükur🙏🏻😍 iyiyim bu aralar onceye göre kasık agrılarım var biraz okadar. Bide canım herşeyi istiyo yaa🙄😂
Trabzon Berna1907 ben doymuyorum 🤦 çok acıkıyorum özellikle geceleri yemek yemedigim zaman da mide yanması çok oluyo mecbur yiyorum .
debrecen Trabzon canım 20+4üm, çok şükür çok rahat geçiyor ama karnım ufacık hala 😂 hareket hissetmeye başladınız mı sizler? Benim sadece akşam saatleri biraz mısır patlağı gibi bir şeyler oluyor içeride, gün içerisinde de bir kaç kere. Daha fazla hissetmem lazımmış gibi geliyor sanki buradaki annelerin yazdıklarını okuyunca🥺
Trabzon debrecen hissedersin canım merak etme . Ben bir gün çok hissediyorsam diğer gün az hissediyorum. İlerledikçe daha çok hissediceksin .
Ayserose debrecen cnm bendede öyle sabah yada aksamları sırtüstü uzanınca pıt pıt bişeyler oluyor tam anlamıyla bebeğimi yeterince hissedemedim ilk gebelikse sogal cnm telas yapma bende sendenim tam bebiş hareketi diyemem ,kalbini ferah tut🥰
Ozge3747 debrecen Ben 17. Haftamdan beri hareketlerini hissediyorum canım ilk gebelikte biraz geç olması normalmiş ama Banu çiftçinin programında ilk gebelikte 21. Haftada hissetmeyen anneler doktoruna bilgi versin diyor aklında olsun
debrecen Trabzon inşAllah canım benim, ilk olunca tabi bir tecrübesizlik ve tedirginlik var hep ve her hafta kontrole giderim elimde olsa:)
debrecen Ayserose aynı durumdayız desene canım😊 inşAllah sağlıklı ve hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi😊 eşim de daha erken olduğunu söylüyor, hatta ben ona hafiften hissettiğimi söylediğimde de gazdır bağırsak hareketleridir diyor inanmıyor bir de 😂
Ftm_yns Ayserose herkes ayni durumda canim benimde oyle kendimizi korkutmayalim.bigun baya pit pitlar hissediliyor birgun daha az yok denecek kadar bebde19+6yum.bu arada her anbe bebeklerini saglicakla kucaklarina alsinlar ins🤗