Aysemlg Kızlar nasıl gidiyo 20. Haftamıza girdik bebişlerimle . Ama şiddetli baş ağrılarım var sizde nasıl durumlar
Mr1517 Aysemlg Ekimde 17 inşallah 🙏🏻🤰🏻❤️ 22+2 den selamlar 🤰🏻Havalar sıcak fenalık geçiricek gibi oluyor insan ve mide ağrıları batması arttı bu hafta 😔
Bahara Aysemlg bizde 21e girdik ve baş ağrısından muzdaripim bide uyku problemi var aşı günümüzde yaklaşıyor 🤦🏼♀️
Ozge3747 Aysemlg 21 e girdim ben de, serklaj dışında hiç bir problemim Yok çok şükür, 7-8 hafta daha sıkıntısız atlatabilirsem rahatlayacağım biraz daha
DemetDigesu Aysemlg mıgren atakları mıde yanması tuvalet sorunu gercekcı sınır bozucu ruyalar 🤣🤣🤣 bulantım gectıgı ıcın bunada sukur dıyorum🤩
cennet_aka27 Aysemlg 21 haftalık olduk bizde cok yorulunca hafif agrım oluyor onun dısında sıkıntı yok ☺️
Busraa32 Aysemlg 20+5 den selamlar 🙋🏼♀️ Tuvalete çok sık çıkıyorum özellikle geceleri bebişimi daha hissedemiyorum onun sıkıntısı var bu aralar içimde kilodan kaynaklı sanırım fazla kiloyla hamile kaldım aynı durumu yaşayan var mı 🥺