Aysemlg Cansumus bana da 10+5 de biri kesin erkek dedi öyle de oldu dieri 19. Hafta gösterdi kendini şuan 20 haftalığız bazen olabiliyo şanslısın ama her gittiğinde yinede sor 😅
Aykis Cansumus banada 11. haftada erkek kesin demişti sonuç değişmedi ama çok erken canım bence detaylı ultrason sonucunu bekle Ozaman en net sonuç oluyor
Sengulkrgz Cansumus twcrubeli bir doktor ise o haftalarda evet anlayabiliyor.Bende 12 haftalikken ogrendim.15 haftamda da keskn dedi hatta gozterdi.
Cansumus Damla01 ay inşalah seninki gibi olur eşim kız istiyo kız çocuğuna ölüyo resmen tabi sağlıklı bi şekilde
aferik Cansumus benimde 12 de erkek dedi doğruydu da sanırım erkek daha net söyleniyor gördü mü pipişi 🙈 yanılma olmuyor görmeden de söylemiyorlar zaten yani yanılma payı erkekte az gibi
35ilknur35 Cansumus çok iyimiş ben iki hafta sonra gidicem 13 14 haftalıkken o zaman benimkini de görür inşaAllah
Nur___ Cansumus benim doktorum duysa kalp krizi geçirir 🤣bayramda yok diye başka doktora gittim cinsiyetini o söyledi, bana trip attı yanlış görmüştür diye 😅
Damla01 Cansumus saglikla insalllah 🙏 benim esimde cok kiz istiyordu doktor kiz dediginde kahkaha atmisti 😅