Asli1716 Duuyguum özelde sorun olmasada diğer testleride yaptırsınlar diye risk var diyolar diye duydum doğru değilmi
Biyolog Pazartesi yatırmıştım cuma günü aldım canim. Ben istanbulda baypark a gidiyorum sigortalı 190 tl test
Duuyguum Sanmam öyle birşey olacağını benim dr kontrol üm ayda bir olmasına rağmen bazen haftada bir gittiğim oluyo dr giriş bile yaptırtmıyor eğer iyi bir özel hastaneyse dr da iyiyse gerek duymazlar böyle brşeye bence @Asli1716
kadernurr Cemile-066 ben ikili test yaptırdım 3 gün sonra cıktı aradım doktorum yorumladı devlette 10 gün sonra cıkıyor
Kbrkrt Cemile-066 Bende 2 gün önce 12+4 te yaptırdım. Devlette yapmıyorlardı ama doktorun anlaşmalı olduğu özel bir hastane varmış oraya yönlendirdi. 100 liraya yaptırdım. Normalde Bir hafta on güne çıkıyor ama en erken 4-5 e de çıkabilir dediler.
Biyolog mercan2020 evet canim kontrolede oraya gidiyorum. 24saat uzman doktor var memnunum. Muayene ücreti geçen ay 45di bu ay zam yaomislar 60tl artık.
Biyolog ezo3534 canim şuan 15 haftaligim sadece ikili yaptırdım. Betül yorgunlar doktorun ismi. Ben memnunum önümüzdeki hafta randevum var tekrar Ücretleri hastaneyi arayarak ogrenebiliyosunuz