Kdraltn Bilgemustafa16 Ben ilk bebegimde cati muayene oldugumda 3500 dan yukari doguramazsin demisti. Simdi 4500 dogdu. Ama nasil dogdu orasi ayri. 4 kere ikindim aslinda daha cok ikinanlarda var ama cok aci cektm. Ama doktorum bu cocuk iri deseydi ilki normal olmasina ragmen sezeryan isterdm hic riske girmezdim
Kdraltn Ask61 ben dekavit kullandim sadece. Balik yagi falan almadim. Bisver kiloludogmasi onemli degil yemen gerekeni ye yeter
Ask61 Kdraltn ben de şu an sadece decavit kullanıyorum, balık yiyemediğim için balık yağı hapını danışacaktım doktoruma. Şu an sadece mide yanması ve bulantı çekiyorum umarım sağlıklı besleniyordur 🙏🏻
Esrabrhkl Genelde ilk gebelik normal olunca ıkıncı de normal doğum daha kolay oluyo diyorlar benimde bu ıkıncı ve normal istiyoruz .bakalim..ilki normal oldu 3850 ile .Bu da 2 kilo daha 32 haftalik
Elena4 Kdraltn cok tesekkur ederim canim cok rahatlattin beni🤗 ben de ilki normal oldugu icin normal istiyorum ama gidisat sezeryan gibi saglikli olalim ikimizde yeter diyorum napayım