Ceylannbeyzt Arkadaşlar 5.6 dk da bir gelen sancım var ama ne nişan nede suyum gelmedi hastaneye gitmem gerekiyo mu acaba saat 2 den beridir bu şekilde devam ediyo
[silindi] Ceylannbeyzt duş alıp geçmediyse bi doktora git herkes de nişan gelecek su gelecek diye bi kaide yok
Msl_ege Ceylannbeyzt içinin rahat etmesi için gidebilirsin . Gerçek sancı be yaparsan yap geçmiyormuş , artarak devam ediyormuş . Eğer hafiflediyse biraz da olsa muhtemelen yalancı sancıdır ama haftanda Doğuma müsait bence bi gözük doktoruna derim
Ceylannbeyzt [silindi] aldm geçmiyo bi kaç dakika sonra tekrar başlıyo ağrı doktorumu beklesem mi acaba yoksa hemen mi gitmem lazım
Elifkorul Ceylannbeyzt 37 hafta Doğum için erken değil 😍 sen dakika tutmaya devam et düzenliyse ağrın doktorunu bir ara.
Ceylannbeyzt [silindi] ya bi saat öncesine göre şiddeti daha az şuan 1 saat önce ağlıyodum resmn yine ağrım var ama dediğin gibi dayanılmıcak gibi değil
[silindi] Ceylannbeyzt benmde geçen hafta öyle olmustu nst de sancı cıkmadı doktor dogum sancısı baslangıcı dedi. İstersenn bi iki saat de bekle kendi doktoruna gitmiş olursun
Ceylannbeyzt [silindi] benm sancılarım 32 den beri vardi erken doğumdan dolayı o yüzdn ama ilk defa böyle oldum ağlıcak kadr
[silindi] Ceylannbeyzt naptınn peki gittin mi doktora 😊 artık dogum sancısı olsa da olur prematür sınırı aşmış bebeğin
[silindi] Ceylannbeyzt canım duş alınca muhakkak gecer ama yalancı sancı bende sasırdım su an geçmemesine 🙄🤷🏼♀️