Derya88 Kizlar 37. haftadayim Artik uyku kalmadi günde geceleri Iki Saat, gündüzleri bir saat uykuyla dogumu bekliyorum.Zamanda gecmiyor Artik Migde yanmasi da ayri bir dert. Sizler nasilsiniz
TomurcugunAnnesi Derya88 uyku yok o neydi :) biraz uyuyorum mide yanmasıyla kalkıyorum geri. Burun tıkanıklığı çok fena o da uykuya engel. Kalkıyorum çatı ağrısı var . Ağrımadık yerim kalmıyor şekilden şekile giriyorum:) 37+1 deyim. Her yerim ödem :) Rabbim hepimize kolaylıklar nasip etsin:)
Ebruliiii Derya88 12 gibi uyusum uyandım 3 te ve hala yatakta dönüp duruyorum acıktım heryerim uyuştu delircem
tomurcukannesi Derya88 canım inan doğumdan sonra daha güzel uyudum ben. Hamileyken son 8-9 hafta uyumadım resmen saat başı uyandım gece 3-4 te ben cin gibiydim tam uyurdum bebeğim hareketlenirdi uyanırdım. Bidaha dalardım çişim gelirdi. Bidaha dalardm acıkmama uyanırdım🤦🏻♀️ Tam kabustu. Doğumdan sonra hiç olmazsa gece 2 kere kalktım oğlum 3 saatte bir emiyodu geceleyin vallahi daha güzel uyudum.
Deletedmom6373 Derya88 Ayni durumdan muzdaribim canim hic uyuyamiyorum zaten sicaktan durulmuyor ne tarafada yatsam rahat edemiyorum ne gece ne güzdüz uyku falan kalmadı bende birde heyecan basıyor artık ne zaman doğacak diye ☺
Melon 32+2 deyim birkac gundur uyku yok. Cok hareket ediyor kizim. Kasilmalar da cok oluyor biraz korkuyorum acikcasi :(
Anneyimben49 Handegunas öff bende öyleyim her iki saatte bir uyanıyorum en son Sabah Ezanı ile uyanıyorum bir daha da dön babam dön yatamıyorum. Uyku da var ama gelmiyor 😭
TomurcugunAnnesi Derya88 haziran sonu temmuz başı gibi . Uygulamaya göre de 4 temmuz gibi görünüyor cnm :) hayırla gelsin bebişlerimiz inşallah. Geçen hafta nstde sanci çıktı biraz korktum ama bakalım ne zaman gelecek :)
Derya88 TomurcugunAnnesi hayirlisi olsun benimkiede uygulamaya Göre 4.temmuz ama haziran sonuada olabilirmis bi yandan dogum korkulari sardi beni bi yandan Artik gün gelsede bitse diyorum hayirlisiyla
TomurcugunAnnesi Derya88 aynı durumdayım. Zorlandığım zaman doğsun diyorum . Haziran sonu gelir diyorum. Bazen de korkuyorum . Nstde sanci çıkınca çok korktum hazır değilim diye :) korkunun faydası yok başa gelen çekilecek tabi mecbur :)
Derya88 Deletedmom6373 nezaman senin dogum bende Artik dört gözle bekliyorum sanki zaten gecmiyor daha
Anneyimmmmm Derya88 evde olsam da 40 kere uyansam keşke 33+3 3-5 kere uyanıyorum şimdilik sonra kalk sabah işe git 🤦♀️🤦♀️ gözümde büyüyor vallahi
Deletedmom381 Derya88 32+2’yim bende uykusuzluk bu haftalar için normal mi değil mi diye düşünüyordum ki anladığım kadarıyla normal demek ki. Hiç bir şikayetim yok uyuyamıyor olmamın oğluşumuzun sürekli hareket halinde olması dışında maşşallah 🧿 Saat 11’lere 12’lere kadar uyuyan ben 5:30’ta gözümü açtım hiç yere uyumak istiyorum ama yok doktora gidicem bugün bakalım bir önerisi olursa paylaşırım 🙄
SerminMutlu Derya88 31.haftadan beri oyleyim.bir noktadan sonra alisiyormus insan uykusuzluga bile 🤦♂️🙄