Fatmabltc Kzlar ya vallahi canimdan bezdim saate bakın ben hala uyumaya çalışıyorum ayaklarım uyusuyor bu illetden bıktım yok mi çaresi
Meryu Fatmabltc çarşaf altına beyaz sabun koy canım magnezyum eksikliğinden oluyor beyaz sabunda magnezyum var
Zeyzey20 Fatmabltc bende aynısını yaşıyorum suan ve bacak agrima eslik eden bel agrim var uykum var agrim var 😔😔😔
Fatmabltc Ecrinimm yapıyorum canım cok araştırdım ama yok bu bende vardi hamilelikte cok arttı önünü alamıyorum artik delirtti beni
Fatmabltc Meryu yaptim onu iki aydir sabun koydum ama yok ne yol denediysem geçmiyor delircem artik gozlerim acıyor uykudan
Lutfenbekleyiniz Hamilelik doneminde dahada sikintili olan bi durum bizzat yaşiyorum magnezyum(magnorm)kullaniyorum.bitti diyemem ama rahatlatiyo
anneeylul Omrumden omur aliyor sanki huzursz bacak sendromu.. Gece evde tur atiyorum artik. Soguk su falan banamisn demiyor.. yazma ile doluyorm bacaklarimi iyice ama iste.. cozum varsa bekliim.burda :(
Okyanusolmak Fatmabltc uyuşma ve huzursuzluk başka şeyler aslında. Ben huzursuz bacakları yaşadım dönem dönem. Yatmadan muz+süt ikilisini yedim içtim. Ayaklarımı biraz havaya koydum yerken. Sonra da topuklarımın üzerinde yürüdüm biraz. Öyle yattım. İyi gelmişti
Synonyms Soguk suyun aksine sıcak su ile yıkıyorum biraz hafifletiyor o sirada uyumaya çalışıyorum. Dogumdan sonra umarim gecer. Allah sifa versin cok rahatsiz edici bir hastalikmis yahu
Bhrkls Fatmabltc bende aynı durumdayım ayaklarımdan alev çıkacak sanki gece hiç uyku yok ayak ağrısından. Ayaklarımın altına yastık koyuyorum bir de havlu ıslatıp soğuk pres gibi uyguluyorum gecmesede 10 dakikalığına rahatlatıyor. Çok zor durumdayım allah yardımcımız olsun
Fatmamustafa Bende başta öyleydim burda bi postta okumuştum magnorm kullanın diye doktorum yazmıştı zaten onu kullanmaya başladığımdan bugüne daha hafifledi ve sade soda içebilirsiniz onun da faydasını gördüm sanırım