babymomm Hafta da bebeğin hafta olarak ileri olmasından dolayı çatı muayenesi yapıldı çatımın müsait olmadığını ve acılmam olmadığını söyledi dr. Bebeğimin kilosundan dolayı da riskli olduğunu acaba doğum anında acılmam olma cok kesilmem olur mu yoksa sezaryan önerdi dr da kararsız kaldım acılması olmayıpta doğum anında 4 kilo ve üzeri cocuk doğuran var mı acaba ?
Merveyarali babymomm çatım darmiş çocuk 3600 doğdu ve baya çok epizyo yapildi doğum da çok zor oldu doğum sonrasi yürümekte de zorlaniyorum çatinz darsa normal doğum diye israr etmemenizi tavsiye ederim
Zumra25 Canım şu an bende 38+3 olduk haftaya çağırdı çatı muayeneSine gitmek istemiyorum zaten normal olacak dedi yüzde bir sezeryan dedi çatı muanesin de Doğum nasıl olacağına mı karar veriliyor
Serra2018 Zumra25 evet çatı musait degilse normal dogum yapamıyorsun diye biliyorum benim gecen yıl oldu catı musaitti
babymomm Zumra25 inanın son kontrolüme kadar bana da normal dendi çatı muayenesine bi girdim ben şok sıfır acılma çatı darlığı muayene acıtmıyor kısa sürüyor bu çatıyla bu cocuk doğurtamam dendi 4100 kilosu 40 a kadar cok daha olur ve ben sizi riske atamam dedi dr.
babymomm Gulayduru bazı özeller sezaryanı daha kolay bulup direk ona atıyorlar ya benimde kafam karıstı