Ecmelinannesi Naptiysam bi turlu uyuyamadım sağa sola dönmekten bi hal oldum dönerken çok zorlanıyorum ya nolcak böyle bilmiyorum kızlar siz ne alemdesiniz
Sengulkrgz Ecmelinannesi Bende de uykuya dalma sorunu var.Oncedem yastiga basimi koyar koymaz uyuyan ben simdi gece uyumak bilmiyorum sabah kalkmak bilmiyorum😁
DemetDigesu Ecmelinannesi sag yan sol yana yat çurudum 20 haftalıgım ılersını dusenemıyorum mıdeö yanıyor tuvalet sorunu devam sureklı kalkıyorum gece uykum boluk borcuk bugunde 1 de kalktım 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ecmelinannesi Sengulkrgz ah ah sorma uykuya hasret kaldım eskiden başımı koyar koymaz mışıl mışıl uyurdum şimdi ise yatakta oturmusum
Senbibak Ecmelinannesi ooo ben o haftalar mide yanmasından yatamıyordum. 34 bitiyor sımdı şiş zorluyor
Ecmelinannesi Senbibak çok şükür mide yanması yok ama uykusuzluk sorunu var ve nefes darlığı oluyor arada 😞
Senbibak Ecmelinannesi hahah eşim benle uyumuyor çünkü ben hiç nefes alamıyorum ve efsane bi ses çıkartıyormuşum horultudan betermiş 😂
Ecmelinannesi Sengulkrgz 27 bende, 😊Bebıs durmuyor ki hele bazen sert tekmeler atıyor ödümu koparıyor resmen 😂😂
Ebru0101 Ecmelinannesi 36. Hafta sıfır uyku artık uykusuzluktan bayılmak üzereyim ama rahat edemiyorum 🤤😶