Tugraveannesi Burcubaran yanlarım var şuan gördüğüm sadece kırmızımsı morumsu birşeyler oluyor malesef ki 34 haftadym daha 🙆
Meryemgunduztoptas Burcubaran 37+0 olduk hiç birşey kullanmadım olursa olsun dedim bir bebek gelecek dünya ya. Ama çok şükür hiç olmadı.Ben 4 kilo aldım sadece sanırım sebebi bu. Önce sağlık olsun İnşaEllah 🌹
Sad3c3m Burcubaran ben çatlamasın diye elimden geleni yaptım ama cildim hassas olunca kaçınılmaz oldu simdi hala yağlar sürüyorum ama bana mısın demiyor napayım saldım valla düzelmezse de düzelmesin😀
Mrc_bbk Burcubaran evet ya artık olan oldu normaldede çok güzel fiziğim vardı çıtı pıtıydım ama bebişlerimiz için herşey değer 🥰
milayerli Burcubaran ya tamamen cilt yapısıyla alakalı ben 13.haftadayim 3-4 kilo verdim ona rağmen karnımda mor mor çatlak var 1-2 tane 🤷♀️ Hayır karnımda cok az büyüdü ama çatlayacak olan kremlere yağlara rağmen catliyor yapı meselesi 😔
Dilanserdar 27haftadaym göğüslerim çatladı mosmor damar damar 12 kilo aldım ama göbeğimde hiçbirşey yok karnım çok çıktı ama yumuşak derisi sizce çatlak olur mu bende
Misra Burcubaran 28 haftaligim bnde de var catlaklar canim bacaklarimda gobegimde malesef mustela krem kullandim gobegime basindan beri yine de catladim
smyr35 Henüz yok ama daha 23 haftalığım. Ama annemde çatlak var genetik duruma bakılırsa bende olacak diye düşünüyorum ama istemiyorum da. Olursa da yapacak bişey yok.