Rmk Burcubaran 20 kiloyu geçtim hamilelikte aldığım kilo bacak kalça göbek çatladim kremde kullanmadım eşim kokuyor dediği için
Ilkheyecanim Burcubaran 2 kutu bebek yağı ayrıca vazelin sürmeme rağmen çatır çatır çatlıyorum 😂 etim sert olduğu için doktorm naparsan yap çatlarsın demişti ztn oğlumdan hatıra diye bakıyorum önemsemiyorum 🥰
Burcubaran onuragtas bende 36 haftadayim deletedmom9494 evet bende kulandim ve yinede oldu deletedmom9494 onuragtas sizinde cok mu
onuragtas Burcubaran Burcubaran çok aşırı demeyeyim çizgi çizgi basenlerimde olmuş ama bazı arkadaşlarım kilo verince de ortaya çıkıyor diyor umarım artmaz 🙄
Damlin Ben 12.haftadan beri kullanıyorum krem. Maalesef bnim de var. Hiçbirsey işe yaramıyor 37+6 yım şuanda
Sengulkrgz 32 yim catlamadim umarim catlamam hic bir seyde kullanmiyorum ama catlayacagim varsa da catlayayim sadece Allahtan daha fazla karnimin buyumesini istemiyorum catlayayim ama karnim artik buyumesin☹
zynp1512 Burcubaran çatlaklar geçmiyorda anca beyazlıyor birde spor falan yapıp sıkılaşınca küçülüyor gibi
Ekincis Ben kiloyu basenden popodan aldım basenlerim baya çatlak lierac kullanıyorum bana faydası olmadı galiba yada olup olmadığını doğumdan sonra görücem belki 💆🏻♀️
Burcubaran Ekincis bende kulandim ve catladim hayla kulanmaya devam ediyorum bende doğumdan sonra gorucem