Eylulmom Sadece gardrop ve şifonyer de olur beşik aklımda var ama istanbulda şurası güzel uygun fiyatlı bi yer varsa yardımcı olur musunuz
Rozerin65 Eylulmom bebemooda var instgram hesabndan bakablrsn çok uygunlar ve nokta bebe ikisinide bak
Tazegelin12 Eylulmom Instegram kullanıyosaniz ordan da bakabilirsiniz bebek_odası_beşik diye bi sayfa var gayet uygun büyüyen besigi 650 tlye aldik biz tam takim olark dolabi falan yani 1500 falan geliyo
Deletedmom0333 Eylulmom instagramda yekta bebe. Beşik atölyesi ve bebek_odası_beşik sayfalarına bak istersen😞
Eylulmom Rozerin65 nokta bebeği biliyorum da çok kaliteli gelmedi sanki bana .s bebemodayi duymadım oda mi instagramdan
Rozerin65 Eylulmom evet o da ordan ve bir ay sonra siparişimi vercem ürünleri aymini çoğu ve kullanşlı
Rozerin65 Eylulmom hayır canm bebemooda bir ay sonra sipariş vercem ama aymini bebek odasında iyi bi marka yani
Tazegelin12 Eylulmom Daha yeni kurduk gayet güzel duruyo ama daha kullanmadigim icin pek bisey diyemem ayni fotografta gözuktuqu gibi geliyo
Kdrklc0 Eylulmom benim bugün geldi kargom ordan sipariş ettim henüz paketleri açmadım canım ama fiyatlar normale göre uygun kalitesini açınca söylerim
Gamzebas Eylulmom @prettybabytr İnstagram sayfasına bakabilirsiniz ben Eskişehir mağazalarından almıştım ama İstanbul da da mağazaları var sanırım gerçekten bayağı kaliteli