Fatmada Bir ben miyim korkan, bir yanım çok heyecanlı bir yanım çok panik. Yetememekten, yanlış yapmaktan iyi bir anne olamamaktan çok korkuyorum 😔
Ftmemne Fatmada en iyi anneliğide bu tedirginlikleri yaşayanlar yapıyor emin olun ☺ rahat olun anın tadını çıkarın. Kokusunu hissettiğiniz an herşey bambaşka olacak. Kötüyü düşünmeyin, iyiyi düşünün lütfen
Gulayuraz Fatmada ilk bebeğim doğdugunda o ağladıkça bende ağladım ben bakamıyorum bu çocuğa nasıl büyücek diyordum ama sonra anladım ki ona benden başka kimse bu kadar iyi bakamazdı .onun ihtiyaçlarını anladıkça bağ kurdukça bütün bu düşünceler silinicek aklından o yüzden şimdiden bunlrı düşünmeyin bence herşeyi oluruna bırakın.emin olun sizin evladınıza sizden başka kimse daha güzel annelik yapamaz .
Ayazipek Fatmada bende ilkinde çok korkuyordum endişelerim vardı acabalarım vardı... nasıl ki kucağıma aldım herşey o dakikadan itibaren başladı ağlarken bile neye ağladığını anlar oldum 😊 kafanızı hiç bulandırmayın sadece bebeğinize kavuşacağınız o kokusunu içine çekeceğiniz o anı düşünün ☺️ Tarifi imkansız bir güzellik allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah 🤲
Fatmisko Fatmada bende çok korkardım ama bi ara çocuk baktım kısa bir süreliğine ücretli yani bana gayet güzel bir deneyim oldu diyebilirim 😊şuan kendimi donanımlı hissediyorum baktığım çocuk biraz büyüktü ama olsun tecrübe edindim
Ftmemne Gulayuraz ilk bebeğim de o ağlayınca bende ağlıyordum onunla 😂😂😂 halbuki gazı var işte 😂😂 ikinci bebeğim de valla bir rahattım ki aman allahım 😂 oyuncak bebek gibiydi korkusuzdum ☺ zamanla herşey oturuyor yerine