Birkucukumut Kızlar hamilelegımden berıdır zaten cıdı olmasada dıs problemım vardı ama su ıkı gudur dıslerım agrıyo ve dıs etlerım sıs durumda ne yapabılırım kı 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ diş doktoruda hamıleyken bısey yapamaz dıolar
Leylak83 Birkucukumut yanlış diş rotgeni dışında dış hekimi herşeyi yapabiliyor.... gebelik okulumda dış hekimi gelip bilgi verdi...
Honeymom Birkucukumut olurmu canım git dokdoruna sıkıntını söyle.illaki bişey yaparlarlar diş röntgeni felan çekmezler,ama dolgu felan gerekşrse yaparlar.
Ftmemne Birkucukumut ben ne çektim diş etlerimden. Bir ben bir Allah biliyor. Çözümü diş taşlarımı temizleyerek ve dişlerimi iyice kanatarak fırçalamakta buldum. Her yemekten sonra dişinizi fırçalayın. Bir gün karbonatlı şu bir gün tuzlu su ile gargara yapın. Ama mutlaka diş taşlarınızı temizletmeniz gerek
Yenianneeee61 Birkucukumut bende şuan o acıyı çekiyorum canım 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum hala geçmedi damarlarım agrıyo artık ama diş doktoru 3 ve 6 ay arası tedavi oluyor kadım Doğum doktorunun izin kağıdı ile 3 hafta sonra 2 diş çektiricem dayanılmıyor gerçekten 😐
Gazell Canım ben doktora aynı sebepten gittim birşey yapmadı vermedide sadece tuzlu yada sirkeli suyla gargara yap diş fırçanı macunsuz tuzlu suya batırıp öyle fırçala dişlerini kanamanın üstüne git birşey olmaz merak etme dedi bir süre yaptım baya kanadı ama şimdi daha iyi diş etlerim
Birkucukumut Gazell denemelıyım bunu yoksa hem dıslerım hem dıs etlerım elden gıdecek doktorlar bısey yapmıyor onu bılıyorum malesef😑
Gazell Leylak83 yapabilseler bile riske atip yapmıyorlar canım bizzet yaşadım gittim ve hiç birşey yapmadı gargara bile veremem sana dedi doğumdan sonra gel dedi
Leylak83 Birkucukumut valla diş hekimi röntgen zararlı ama diğer tüm islemleri hamilelige zarar vermeyecek şekilde hallediyoruz dedi... hamilesiniz diye dişinizden olmayın... Artık o günler eskide kaldı dedi....
yigitmira Diş röntgenini cekmiyolar, benimde 10 gündür dişim agrıyordu iltihaplanmış önce antibiyotikle tedavi ettiler bugünde kanal tedavisi yaptırdım yapılıyor diş doktorum söyledi kadın dogumcumda onayladı bosuna agrı cekmeyin, geçmiş olsun😏
pelin_emrh Benımde dişim çok ağrıyordu, karanfil yağı ve sarımsak rendeleyip oraya bastımm iyi geliyor
Beyaz1 Birkucukumut benim de 20 lik disim apse yaptı diş etim iltihap kaptı ciddi sorun yaşadım üstelik 7 haftalık hamileydim doktoruma gittim dişçi ile görüştüler ve antibiyotik tedavisi başlandı suan da oldukça rahatım lütfen kafanızdan silin hamilelikte dişçi gidilmeyecek vs söylentiler oldukça saçma doktor kontrolün de olduğun sürece hamileliği eziyet haline getirmeye gerek yok...
Hamissss Birkucukumut aynı sorun bende de vardı canım. Hatta ben hamilelikte dişle ilgili sorun yaşamayım diye hamile kalmadan önce dişlerimi temizlettim, dolgularımı değiştirttim. Ama çocuk kalsiyumu dişlerden aldığı için malesef bu oluyormuş. Ben çok ağrıdığında sızladığında dondurma yiyorum soğuk soğuk baya iyi geliyor. Bide her gün mutlaka soda içiyorum. Yoğurdu da düzenli tüketirsen nerdeyse ağrı kalmıyor diyebilirim. Benim şuanda çok nadir ağrıyor onda da dondurma yiyorum geçiyor. İnşallah sana da faydası olur 🤗