Rumeysa07 Merhabalar tatlis anneler 28 haftalik hamiisim kizima henüz bi isim bulamadim anlami güzel isim onerileriniz var mi ❤️
Alarasel Rumeysa07 bnde post açtm ya cidden bulamıyrz bizdee Alara koycaktk vazgçtk sonra asya dan da vazgctk
Arzumms Rumeysa07 birazdan gelir alimilalar, milalar efenime söyliyim öyküler, aseller vs vs ☺️☺️ Bacım farklı isim yok ben de çok araştırdım ama hep ayni 😑
SafaMerve Arzumms var eskü türk isimlerne kıran mı girdi balım 😁 ben banu begüm koycam kızımın adından çok olmasın çalarlar diye korkuyorum ceylan gibi hanımefendi demek tamlama oluyor Yadabenim adımı da koyabilrsnz safa merve Safa:hayırda yarışan demek merve:çakıltaşı gözyaşı eli bol cömert anlamlarnda... Kızıma banu begüm düşünmeden önce ne biliyim gökçen yada gökçe tuba Yada hümeyra betül istedim 2li düşündüm hep ama ne yazıkki bu isimlerde kuzenlerm oldupu için koyamadm..
Gurbet_kusu Haribo42 bizde Hafsa koyacaktik herkes itiraz etti söylemesi zor falan dediler ama bence çok güzel şimdi napcaz bilmiyoruz
SafaMerve Bianne içünden almina dila gözde ve bilgeyi beğendim gerisi uyduruk isimler gibi geldi yanlış anlamayn şahsi fikrm
Haribo42 Slinn bilmiyorum inan😂 annemin en yakın arkadaşının kızının ismi ve ben çok beğeniyorum bu ismi
Tgcmrt Rumeysa07 bende tam karar veremedim ama biri serra diğeri sena olucak gibi daha iyisini bulursam değişirim😂
SafaMerve Balamir üzüm der gibi ay o ne yatın arkadaşları dalga geçer Geçende heves siye bi isim okumştm garibimr gitmişti. daha güzel onla anlamdaş bi isim arasanız özden gibi mesela ne biliyim gökçen yada gökçe ismi çok hoşuma gidiyor tuba gökçen....
Merve3445 Alya ismine gelene kadar çok isim eledim size de öneri olsun Eliz, Afra, Nisan, Azra, Arya, Ilgın, Mısra, Nihan, Masal, Çisem, Defne