Ece111 Kızlar 33. Haftada bebeğinizin boyu kilosu ne kadardı doktor bebeğimin kilosuna 2200 boyuna 42 cm dedi çok küçük bu Bebek diyor saçma sapan konuştu çok demoralize oldum😔😔😔
Kubos1 Ece111 doktorun saçmalamış canım benimde 33. Haftalıkken 2250 kilosu şuan 36. Haftam bitmek üzere 3018 kilosu
Mucizem00 Ece111 ne alaka ya saçmalamıs biz 32.Haftadayız bugun 2.213 boyu da 43cm doktor boyu ve kilosu gayet yerinde dedi
Mamiel Ece111 ben de 33 haftalik hamileyim ve bebelerimizin boy ve kilosu aynı dr da gayet iyi dedi gelişimi. O dr ne halt yemeye oyle dediyse.
Sonnur2 Ece111 aynı haftadayım rakamlarda aynı hemen hemen bebeğimin gelişimi tam haftasında dedi doktorum korkmayın sizde
Ece111 Kubos1 İl dışında olduğumdan kendi doktoruma gidemedim canım başka doktora muayene olunca o da beni gerdi bu zamana kadar herşey normaldi böyle konuşunca bi tuhaf olduk eşimde yanımdaydı bu defa eşim başladı bebeğe bakamamışsın diye😏😏😏
Pnrarvn Ece111 ayy valla neye göre böyle diyolar anlamıyorum benm 32 haftalık 1750 gram 🙈 benm kızım parmak bebek ozmn sizinkinin yanında boşverin sağlıklı olsun kiloyu doğunca alırlar