Goksinismail Tulaysezer yeni doğum yapmış biri olarak söylüyorum kesinlikle medihaus kamer bey. Önce ablam arkasından ben aynı yerde doğum yaptık. Çok memnun kaldık. Fiyatları da çok uygun.
Zhrerzlp Tulaysezer reyap diler hanıma gidiyorum harika kendileri hastalık sürecinden geçti bu dönemde gönül hanıma gittim oda iyi bir doktor anlaşılan kadın doğumcuları iyi.
Muguet Medilife Selda Hanım’a gidiyorum. Gayet memnunum. Ama biraz yoğun bir doktor ilk randevuyu biraz geç verebiliyorlar. Sonrakilerde problem yok. Doktor hanım ilk gittiğin randevuda sana doğuma kadar olan tüm randevuları veriyor. :)
Seyda4 Muguet İlgili bir doktor mu? Bir de muayene ücreti nedir? Doğum paketleri hakkında bilginiz var mı?
Loya06 Seyda4 benimde selda hanıma giden arkadaslarım var felaket derecede ilgiliymiş doktor sana hamilelikle ilgili aklında olan soruları sormadan anlatıyomus a dan z ye coo tatlı dilli öok anlayışlı bi doktor şiddetle bende tavsıye ederim 😊
Muguet Seyda4 Ben gayet memnunum ilgisinden. Kafanızı karıştırmıyor net bir kadın. Muayene ücreti 110tl. Ben 26 sında gideceğim tekrar o zaman paketleri öğrenirim.
meryemm_demir Ben Reyap hastanesinde Gönül Kazezoğluna gidiyorum çok güzeleryüzlü sık dokuyup ince eleyen bir doktor kesinlikle tavsiye ederim temmuzda doğumum var inşallah
Neslihant meryemm_demir bende mehmet beye gidiyorum ama degistirmek istiyorum sizinkinimi denesem acaba
Tulaysezer meryemm_demir bu hastaneyj de cok duydum ama esenyurt olunca esim ne kadar iyi olabilir ki diyor. Dogumhane ebeler yenidogan servis hersey onemli.
Tulaysezer Loya06 medilife ahmet akgun gittim ilk olarak. Aslinda kotu diyemem ama cok yogun. Selda hanimi cok duydum ama mesai saati disinda bayramda seyranda dogurursan gelmiyormuş cep telini vermiyormus vs. O yuzden istamedim. Sen memnun musun?
Tulaysezer Goksinismail medihouse nerde hic duymadim. Yeni tasindik buraya. Doktor kadar hastanenin tam tesekkullu olmasi da önemli. Sanirim buyuk hastane degil.
Loya06 Tulaysezer ben selda hanıma gitmedim gidenler var aşırı memnunlar kuzenlerım sblam hep ona gittiler. Bende bi düşünüyordum eğer dediğiniz gibiyse alı sunaya başlarım bende o da mükemmel bi doktor numarasını veriyo hiç utsnma çekinme istediğin saat arayabilirsın diyo 😊😊
Muguet Tulaysezer cep numarasını veriyor bu arada Selda hanım. Acil durumlarda arayın normal bir sorunda mesaj atın diyor ve cevaplıyor mutlaka. :)
ManolyaZorAltun Tulaysezer bende reyapta dogum yaptim 2 sene once .. 4.ayimda bulmustum orayida bende sizin gibi dusunmustum esenyurtta diye ama cocuk doktorumda genel cerrahimde orda ameliyat olmustum 3 ay once.. yine memnun ciktim hastaneden
meryemm_demir Tulaysezer Gayet temiz ve ilgili her randevumda arayıp teyit ettiler gelip gelemeyeceğimi sordular doktor doğuma girdiyse beklememem için arayıp haber verdiler randevu saatimi değiştirdiler makinaşar son düzey ilgi alaka ben memnunum 👍🏻