bebiiimamm 2111inci-dogan var tabi bana o haftalarda kız gibi dedi ben sormadan sonra erkeğe benzettim şu andada şimdi küçük daha yorum yapmayım değişir alışmayalım dedi bünyeyle ilgilimi doktorla ilgilimi yüksek olasılık tahmin vermiş erkendenn ne güzel
Sevda41 2111inci-dogan bizde 12 haftalığız iki gün önce doktorumuz kız dedi ama yine de aramızda kalsın dedi. 12. Hafta da genitaller bazen çok benzer görülürmüş. Ama tekrar tekrar baktı bacak arasını ben bile gördüm. Aynı kız gibiydi 😂 ilk çocuğum rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin yeter ki 🙏🏻 Bekliyoruz bir dahaki randevuyu
Dniiz Bence bekleyin bana 11 de Kız gibi dedi Pazartesi 14. Haftada yani erkek bu dedi bugün hastaneye yattım serum takıldı orada ki doktor kız dedi kime inanayım 😂😂
2111inci-dogan Dniiz heyecanımızı bile doya doya yaşatmıyolar oğlum diyemi seveyiimm kızım diyemi bilemiyorum 😂
Dniiz 2111inci-dogan aynen canım stres oldum gelen geçen soruyor Artık söylemiyorum diyecekler ne bu 🙄😊😊
bebiiimamm 2111inci-dogan bazıları 20 de kargaşa son buluyor galiba sizinki de geç belli olucak aslında erkekse ap açık anlaışması lazım ben daha ultrasonda ne derece belli oluyor bilmiyorum görmedim ilk hamilleik olunca geöen birisi demişti ekranı bana çevirdğinde ben bile anladım erkek olduğunu diye
2111inci-dogan Sevda41 aynı durumu paylaşıyoruz banada erkek dedi birdahaki randevuyu iple çekiyorum😊😊