CeydaNur drcerrahanne canım doktora mutlaka git ama korkma brnim öyle bir kanamam vardıki lavaboya bi oturdum heryer kıpkırmızı kan oldu 6 . Haftadan 20. Haftaya kadar kaç kere hastanede yattım doktorlar düşer dedi sonrada erken doğar 32 ti zor görürsün dediler şimdi 35 haftalık olduk
Mutire Serpil_27 arkadaşım 4 kere düşük yaptı ve sonra yumurtalığın birinin tıkalı olduğu ortaya çıktı. Allah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin 🤲🏻 üzülme kuzum Allah inşallah nasip eder
Esrarananur drcerrahanne canım üzülme Benimde başıma geldi 9 haftalıkken hemde küçük tuvaletimi yaparcasına geldi 1 hafta hastanede yattım düşük riskim varmış sonra 3.5 ayımız bitene kadar devam etti az az kanamamız Allah’a şükür tutundu bebeğim şuan çok iyiyiz 38.4 haftalık olduk pazartesi günü Doğuma gidiyoruz kavuşucaz Allah’ın izniyle . İnşallah senin bebişinde tutunur ☺️🙏
Glhntn Merhaba aynısını yaşadım hatta daha şiddetlisini diyebilirim mutlaka doktora gidin tuvalet ve yemek dışında asla kalkmayın ve bol su tüketin ben 16 haftamı tamamlamak üzereyim ve tehlikem geçti sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🙏
drcerrahanne Glhntn çok teşekkür ederim ... iyi ki yazmışım :) sizin de gebeliğiniz bundan sonra sorunsuz geçer insallah ...
Senalii drcerrahanne Merhabalar ben de 14 haftaya kadar aynen böyleydim, bazen lekelenme hatta bazen kırmızı kan bile oluyordu. Günde 3-4 tane günlük pedi doldurduğum hatta normal ped taktığım zamanlar oldu. Her şeye yine de hazırlıklı olun ama içinizi de rahat tutun. Ben 16 haftadayım şu anda ve yaklaşık 10 gündür hiç kanamam olmadı çok şükür 🙏
Hnfe drcerrahanne ben 5 gün igne oldum.ha cokk cektim igneden yüreyemedim agladim sürekli agrilardan ama cok şükür devlette su ic kanama gecer yada düşer bebek dediler ama özeldeki doktorum.beni hic yalnz birakmadi surekli telefonla konusuyoruz progestan fitiliyle yoru yariladik cok şükür tekme yiyorum oglumdan
Hnfe drcerrahanne ben 5 gün igne oldum.ha cokk cektim igneden yüreyemedim agladim sürekli agrilardan ama cok şükür devlette su ic kanama gecer yada düşer bebek dediler ama özeldeki doktorum.beni hic yalnz birakmadi surekli telefonla konusuyoruz progestan fitiliyle yoru yariladik cok şükür tekme yiyorum oglumdan
Cansel34 drcerrahanne bir aylikti o zaman ağrı benimde oluyodu benimde kese gozukuyodu her ozele gittigmde bebek iyi deyip gonderiyolardi en sonunda düşük oldu ama herkezinki ayni olucak diye bisi yok sakin ayakta kalma surekli uzan
drcerrahanne Bugün yine kanamam oldu, bu sefer adet gibi bir de .... ama doktorum baktı ve kalp atımı var dedi.... aspirini kesti sadece ...iğneye devam .... anneliğin her aşaması zormuş.....