Omenlove Anacsevgidolumelek amin insallahhh insallah rabbim isteyenin kucagini doldursunn cok korkuyorum cook
Anacsevgidolumelek Omenlove bu cuma vakti bol bol dua et kuzum bol bol dua insallah tutunsun yavrun sana saglikla büyüsun 🤲
Omenlove Zeynepbeyza cook ediyorum duadan baska elimde bi sey yok zaten :( gerci duadan baska buyuk bir sey de yok 🙏
Aminem2020 Omenlove insaAllah duyarsın cnm 3 gunde fazla bi ilerleme olmaz zaten pazartesiye kadar sabret dua et çok stresli bi süreç ama sonu guzel olur insaAllah Rabbim yardımcın olsun hayırlı haberlerini bizede ver insaAllah
DemetDigesu Omenlove kromozon testı yaptırmalısınız bebek 6 haftada oynaması mumkun degıl 9 haftada 10 nuncu haftaya dogru oynamaya baslar ufak ufak
Omenlove DemetDigesu bebek oynamadi kalbinin atisini gorundu yaprak gibi dusunun kalp atisini goruluordu yani
Edarda Omenlove allah yardımcın olsun çok zor bir durum..insallah gelişimi devam eder sağlıklı bir şekilde 🙏
Baling Omenlove küçüğünüz ne alemde,atıyor muymuş minik kalbi.üstünden çok geçmiş ama benmde bir gebeliğim sonlandı ikinciye hamileyim korkuyorum