deletedmom9494 Emellezel aman deyim değerim 655 olduğu halde göremedim kimyasal dış gebelik olabilir dedi başka doktora gittim doktor hemen gördü kalp atışını da duyduk çok şükür size tavsiyem o hastaneye gidecekseniz Selda hanım iyi ama Büyükçekmece tarafında oturuyorsanız kolon da Ahmet uysal var şahsen Ahmet bey çok ilgili tavsiye ederim
Emellezel deletedmom9494 ben ilk defa gittim bana o kadar sıcak gelmedi açıkcası o yüzden bi soriyim dedim selda hanımın asistanı çok ilgiliydi doktoru beklerken farkettim bide filiz hanım bana 1 ay sonra gelirsin bi sonraki muaneye dedi onuda anlamıs değilim
deletedmom9494 Emellezel valla ben ilk zamanlar hep iki hafta da bir çağırdı doktorum tehlikem vardı o geçtikten sonra 20günde bire düştü bu son 20 günüm olacak tekrar iki hafta da bir gidicem filiz hanım hastayı alırken bir hasta daha alıyor en çok ona sinir olmuştum özel muayene sonuçta ana devlet gibiydi
Emellezel Ben gittiğimde öyle değildi canım sen ne zaman gittin en son ? Bana bi problem yok hersey iyi demisti demekki ondan bi ay sonra gel dedi. Aslında ben betül kuruya gidecektim ama oda ameliyattaydı o yüzden filiz hanıma gitmek zorunda kaldım
deletedmom9494 Emellezel valla ben 5 hastalıkken gitmiştim bir kere gittim zaten ona da ben büyükçekmece de oturuyorum bir de uzak bana medilife baktım hasta varken hasta alıyor o yüzden bıraktım tıp2000de hazel hanım var ona gittim uzun süre oda beni bebeğimin eşi aşağıda diye araştırma hastanesine yollucam seni dedi onu da bıraktım şimdi de doçent doktor buldum Ahmet bey arkadaşım tavsiye etti ona gidiyorum doktor hemde hemşerim o yüzden memnunum ilgili de ve en az yarım saat ilgileniyor seninle