Leyladamla Merhabalar hanımlar, bu araralar arayis içindeyim hangi şampuan ve pişik önleyici krem almaya karar verdiniz. Hadi herkes almayı düşündükleri ve memnun kaldıklarını yazsın. Kararsız anneler de faydalansın böylece. 😊🤗👶
Hulyalp Leyladamla uni baby kopuk sampuan ve bepanthol pisik kremi aldim. Pisik kremini 7 sene once oglumda da kullandim memnundum.
1ogrencianne Leyladamla dalin şampuan aldım yeğenlerime onu kullanmıştık. Pişik kremi de johnson’s baby aldım e bebekteki yorumlarından dolayı 😊
Kahraman35 Leyladamla şampuan mustela. Pişik kremi desitin. En az kimyasal bulunan ürünler arasında bunlar. Dalinde unibabyde falan çok fazla kimyasal var o yüzden tercih etmiyorum.
Esenn1 Leyladamla Şampunan: Jansens baby pişik kremi: Uni baby bebek yağı: Uni baby deterjan: Baby me granül ıslak mendil:Uni baby Ben bunları aldım canım internetten tek tek kullanıcı yorumlarına baktım öyle tercih ettim hiç biri parfüm paraben sls vs. İçermiyor
feyzaa34 Leyladamla şampuan dalin pisik önleyici degilde tam pisik olduğunda penaten kullanıcam hatta görümcem almanyada ona sipariş ettim. Kuzenim penaten kullanmisti gerçektende mucizevi bisey
Zeynocan23 Ben yaz günü hiç riske girmek istemedim o yüzden şampuan sebamed pişik önleyici de her zamanki gibi bephantol