Eylul16_ Son adet tarihime göre 5+3 hamile gözüküyorum ancak beta HCG değerim 80 değeri böyle bu haftalarda düşük olup sağlıklı gebelik yaşayan var mı
Mehtaponur Eylul16_ Benimde oyleydi canim suan sat a gore 8+2 yim ama 7.haftayla uyumluyum bugun kalp atisini da duydum muhtemelen seninde 1 hafta gec dollenme olmustur.
Fidansvnccm Eylul16_ canim bende ogrendigimde 117 cikmisti 5 haftalik gozukuyodu dusukmus deger ama gec dollenme olmus insallah seninde oyle olmustur. Iki gunde bir iki katina cikmasi lazim
gzde2638 Önemli olan iki günde bir iki katına yakın yükselmesi. Daha haftanız küçük yükselir sağlıklı gebelik olduğu sürece
Eylul16_ gzde2638 ayın 7 sinde 21.30 gibi öğrendim kan testinde 35 çıkmıştı dün yaptırdım 80 olmuş sanırım 2 katına çıkmamış 😔
[silindi] Eylul16_ canım aynı yerde mi baktırdın? Hastaneden hastaneye değişebiliyor sonuçlar çünkü. Aynı yerse de bekle bi bakalım inşaallah yoktur bi sıkıntı
gzde2638 Eylul16_ Evet çok yükselmemiş maalesef 😔 Dr a gittiniz mi ne diyor. Kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir. Felaket tellalı gibi olmak istemem ama sağlıkçıyım tahminim bu yönde üzgünüm ☹️
[silindi] Eylul16_ canım farklı yerlerde yapılınca farkediyor sonuç o yüzden çok takma kafana. Nerede yaptırdıysan ikinci kez oraya devam et bi oraya bi buraya gidersen yanılırsın