NurdanEcrinNeva Busra2121 bana serum vermedi henüz.. Sadece bebek için iğne verdi erken doğarsa gelişim için. Beklenebiliyor kendinizi yormaz 2 hafta daha idare ederseniz. Ama her an herşey de olabilir hazırlıklı olmak gerekiyor. İkinizi ferah tutun zamanını hayırlısını Allah bilir 🤲 dua edin.. Sancınız suyunuz vs olursa hemen gidin
NurdanEcrinNeva Mnkanne inşallah hayırlısı olsun sizin için de bizim için de 🤲 sağlıkla dünyamıza gelsinler 💕 Böyle bi ihtimalle beklemek zor oluyor biraz ama sabır🙏🌿
Mnkanne NurdanEcrinNeva NurdanEcrinNeva NurdanEcrinNeva Sende her hangş bir değişilk varmı canım sancı ağrı alt kısımda baskı hissi falan
NurdanEcrinNeva Mnkanne cok rahat hareket edemiyorum ayakta kaldığımda karnıma baskı oluyor gibi. Bazen ağrı oluyor. Şuan sancı durumu yok.
Mnkanne NurdanEcrinNeva anladım caanım 1.5 açıklık olduğuna nası baktılar alttan çatı muayenesi gibimi
NurdanEcrinNeva Mnkanneçatı muanayesinde anladı, ağrı sancı varmış ama ben anlamamıştım. Sixin nasıl oldu
Mnkanne NurdanEcrinNeva ben normal rutin kontrolüm vardı gittim ulturasnla baktu herşey gayet normal nst girdim sonra 32 haftadan sonra nst sokuyo bizim doktor tüm hastalarını bende rutin nst ye girdim sancı çıktı benşöde hiç ağrım falan yoktu sonra alttan bakalım dedi ulturason cihasıyla alttan baktı servikal uzunluk kısalmış 27 mm olmuş işte ilac filan verdi öle elle alttan muayene olunca cok acıdım canın
Sis NurdanEcrinNeva ben hafta oldu o acılmayla gezenlerdenim mesela ama hicbsy yok ve artık suyu tamamen bitti cocugun nstde düzensiz ahreketleride az sezeryan olacağım 😔
NurdanEcrinNeva Sis hakkınızda hayırlısı olsun , ben de çok bişey bilmiyorum 😒 sadece dikkat etmem söylendi. Endişeliyim bekliyorum.. Sağlıkla dünyaya gelsin de ne şekilde olduğuna cok takılmayın.. Kaçıncı haftadanız
beyzayagiz bende 35 den erken dogum riskim var su anda 36+3 um serum verdiler 1 hafta arayla hastanede yattim. ciger gelistirici vurdular agrilarim hala drvam ediyo 1 ck acikligim vardi