Ssraa Son 18😁 ben hurma+squat’a başladım yürüyüş biraz zorluyor ayağa kalktığımda hep kasığımda bi acı ağrı var 🤦🏻♀️
Sad3c3m Ssraa ay bu hafta gelmesin benimki kimsem yok burda tek başıma baş edemem dua ediyorum annem gelmeden gelmesin diye 😀 sende hiç belirti var mı? Benim hiç bi belirti yok😔
erda benim de son 20 tavsiyelere önerilere açığım fakat haftaya pazar veya sonra 38+5 39+0 gibi doğsun istiyorum :) evrene olumlu istekler yolluyorum belki tutar :) sırf erken doğmasın diye de squat vs yapmıyorum aslında :) haftaya başlayacağım.
EzelGurbuz Bende sürekli ev işi yapıyorum dün dışarı çıktım çıkarken giydiğim ayakkabı bi saat sonra ayağıma yapıştı üzerine basarak yürüdüm 😬🤭 şu an yatıyorum squat yapılabilir bide pilates topunda zıplasak 😂😂
Sad3c3m Ssraa yok canım valla ne kasık ağrısı ne bel bide sivilcemsi seyler cıktı genital bölgemde bi onun acısı var başkada bişey yok🤦♀️
Ssraa Sad3c3m yaa gerçekten mi, ben de herkes benim gibi zannediyorum. Benim bir haftadır sağa sola dönerken kasığımda ağrı acı, ayağa kalktığımda yürürken sürekli aynı
Sad3c3m Ssraa bende tık yok bu akşam kınaya gittim oyun falan oynadım tepindim yani bana mısın demedi iyi mi kötü mü anlamadım😓