Meraba arkadaslar ben dogum yapali 3 buçuk ay oldu yazmamistim hikayemi ama burada bi arkadas tamamen doğal bi dogum hikayesi okumak istediğini söyledi ona itafen yazmak istedim. Eşimle cok severek evlendik ve 9 ay sonra polikistik over olmama ragmen klomen kullanarak hemen hamile kaldim 9 ay cokk zor seyler yasadim mide bulantim hicc geçmedi urtiker hemoroid ne derseniz vardi bende taa ki o gune kadar. Tam 39+6 da disarda arkadaşlarımla oturuyorken espiri yapip gülüştük kontolumde 1 cm acik var demisti doktor ama hic bisey yoktu baska. O gün dogurcam ben bugun dedim tuvalete cok sıkıştıgım için sanci giriyordu ama eve geldim tuvalete gidince geçti ve yine gelmiyor dedim. Eve gece 11 de gelmistim ve gece 1 de bi an uyandim adet sancisi gbi bir sancı geliyordu ama inanamadim cok hafif basladi çünkü. Araliklarina baktim evet dogum sancisiydi sabah 5 e kadar esimi uyandirmadim ama o zaman uyandirdim heyecanlandi gidiyor muyuz napcaz diye bende hayir dedim daha cok erken evi beraber temizledik sabah 7 de annem mesaj atti gauri ihtiyari aklina düşmüşüm anne işte. Onlar ankarada yasiyor ben uzaktayim Doğu da. Annem nasilsin dedi bende anne sancim var ama gercek mi blmiyorum acele etme dedim bana cevap bile yazmadi saat 12 ye bilet almis hemen babam ve annem saat 2 de evdeydi ısrarla aksam 5 te hastahaneye goturdulrr ne nisan ne sanci 39+6 dayim bu arada. Ebe bkti hala 1 cm ve yatin dedi git gel yapmayin o saattn sonra ozellikle gece 1 den sonra sancilar arttikca acilma gec oldukcaa psikolojikmen yapamam dedim istemiyorum sezeryan olsun falan dedim ama annem sen yapamazsin zaten falan diyerek beni gaza getiriyordu her sanci da gezdim dolastim hicc yatmadim tam 35 saat sadecee kendi sancimi cektim suni almadim epidural almadim inanilmazzz zor saatler gecti ama o acı tam bir haz verici bi acı mukkemmmel bi deneyim 3 5 cm e gelince nisan geldi 9 da ebe suyu patlatti ve artik sende dedi ikinmalarim gayet iyidi dogumm cok kolay kesi falan hissetmiyorsunuz zaten sanciya dayandiktan sonrasi pamuk oğlum doğdu hemen giydirdiler. Annem onu alip gitti ben kaldim 😊 bebegi kacirirlar diye cok korkuyordu muge anli hastasi oldugu icin 😊😊 herkesss ogrendi dogum yapana kadar tlfnlar susmadi hiccc ama basardim tamamen doğal oldu suni almadim hicc. Esim en son ogrendi cunku sabah 6 ya kadar ben dayanamazsam beni goturmeye gelir diye beklemis uyuya kalmis telefonlara bakmayinca komsuda anahtar vardi o girip uyandirmis haber vermis gerisi corap sökügü sütüm geldii bebegimle ertesi gun eve geldik sariligi yoktu kilosu iyidi emiyordu altina yapiyordu her test normaldi şükür sonra nefesini kontrol ederken buldum kendimi hep dikislerime de bebeğime de iyi baktim toparlandim annem 24 gun sonra gitti ben kaldim anneannem geldi yanima benle kaldi 1 hafta sonra ben gittim ama tek başıma da yapabiliyorum. Smdi bebegime duzen bile kurdum uykusuna uyuma tarzina kadr kendim karar verdim lohusa sendromu yasamadim sadece annem dogumda cok yoruldu ona agladim. Normal dogumda yeniden dogdum cildim güzelleşti vucudum iyileşti huyum güzelleşti 😊 elhamdulillah herkese hayirli dogumlar uzun oldu ama 😊