Duygu19031903 Benide 12. Haftamda ölçecek doktorum. İlk kaybım 14. Haftada olduğu için. Ama bu gebeliğimdede kanamam var nasıl ölçer nasıl yapar bilmiyorum bende🤷♀️
Ozok Kanama olunca dikiş atımı geç oluyor genelde dikkat ette kanaman dursun bende ilk bebeğimi 24 haftalık kaybettim şimdi üçüncüye hamileyim inşallah hayırlısı ile kucagımıza alırız
Duygu19031903 Ozok şuan kanamam yok ama kanama alanı var yinede yaparlar mı? Bende 14 haftalık suyum geldi kürtaj olmak zorunda kaldım o yüzden
1519mucizleriiim Nasil belli oluyor bu ultrasonda falan belli oluyormu yoksa altdanmi bakilmasi lazim ?
Ozok Genelde birkaç kayıptan sonra anlasılıyormus ama ben 24 haftalık erken doğum yapınca doktorum söyledi sonrasında ayrıntılı muayene oldum ve anlaşıldı iki cocugumdada 14. Haftada dikiş atıldı genelde yatak ıstıharatı veriyor doktor 38. Haftaya kadar
Baharahkn Benimde 20 haftada olan kaynimda anlasildi 12 haftada dikis atildi 16 haftaya girecez Allahin izniyle ama enfeksiyon ve agri sizim bitmiyor 😢 razimyim herseye yeterki bunuda kaybetmelim Allahim onlari bizlere bagislasin insallah 🙏 Ozok
Ozok Baharahkn aminnn canım bol su iç e çamaşırını günde iki defa değiş ve ütüle enfeksiyon en istenmeyen serklaj da benim doktorum böyle söylüyor ben 3 lt içmeye çalışıyorum
Baharahkn Ozok cok dikkat ediyorum hepsine ama yine enfeksiyondan kurtulamiyorm benim doktormda dediki hic bisey zarar vermez dikisine sadece enfeksiyon curutur onu diye 😢 yedigim ignelerin fitillerin haddi hesabi yok ama etki etmiyor malesef