Kahve_kokulu Deniz_ruzgar teşekkür ederim çok birde bir şey sorabilir miyim 33+3 diyorsuz o ne oluyor tam bilmiyorum onu ben
Deniz_ruzgar Kahve_kokulu siz hafta takibi yapmiyormusunuz gebelikte? yani 33 hafta 3 günlük hamileyim 8.5 - 9 aylık diyelim siz kac haftalik yada aylık hamilesiniz peki
Alarasel Kahve_kokulu yani snin tercihin cnm zararlı ama aslnda herley zararlı gazlı içecek vs de ama işte arada içiyorz da midye tehlikeli birzck yeme snde aklında kalmasn
Alarasel Premsesimvaar istersn netten bakın bi. Mide yanaösına sebep olur aşırı bu pek önmli değil dersenz de ağır metaller oluyo içinde denizin dibind eoldığu için ve bazı yasaklı deniz mahsülleri gibi bu da yasaktr.
Kahve_kokulu Anladım ben 5 hafta 5 gün bilmiyordum ama böyle yazıldığını :) + olarak allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah cinsiyeti nedir :)
Premsesimvaar Kahve_kokulu zararlı olmadığını bilsem 50 değil 1000 tanede yerim ama bebisim için yiyememmmm
Deletedmom133 Kahve_kokulu hiç yemedin mi yemedim yememde 14 senedir balık ağzıma sürmedim balık yaptıkları zaman ya ayrı yerim yada kaşık çatalım ayrıdır kimse dokunmadan alırım kendim sevmiyorum 😏
Kahve_kokulu Deletedmom133 aaa çok değişikmiş daha önce deniz mahsülü sevmeyen birisiyle denk gelmemiştim tabi damak tadı meselesi memnun oldum :)
Selinnnce Kahve_kokulu aylardır midye yemek icin öluyorum dr yasak dedi icinde civa oldugu icin :( bi dogurayim her gun 100 tane yicem yaaa o derece ahahah
feyzaa34 Kahve_kokulu başlığı görünce ilk aklıma midye gelmişti 😀😀 1 2 taneden bisey olmazda 50 çok fazla 😔 dikkat et bidahakine canim
Selinnnce Kahve_kokulu kiz yok gayet normal sevmeyene tuhaf gelir ama ben midyeyle karnimi bile doyururum ahahah