Kahve_kokulu Merhaba anneler ve anne adayları ben sabah midye aşerdim ve yedim ama 50 tane felan yedim 😂 sonra öğrendim ki yemek sakıncalıymış içinizde benim gibi yemiş olan var mı ?
Atlarlayasayan Kahve_kokulu 50 tane nasıl yedin ya maşallah :) civa içerebileceği için midye hamilelikte önerilmiyor
Kahve_kokulu Bianne yedikten sonra annemle konuşunca o söyledi zararlı naptın diye bir bilgim yoktu 😞
Deletedmom133 Kahve_kokulu keşke yemeden ince araştırsaydın birşey olmaz ama 😉 deniz mahsülünun hicbir ürününü yemedigimden hiç canım istemiyor benim 🥰
Bianne Kahve_kokulu Dr.una bilgi verdin mi bari? Bide et yerken cok pismia olmasina dikkat etmelisin çiğ yumurta yememelisin rafadan da dahil. Kedi kopek dışkısı tehlikeli bunlarla ilgili bilginiz var mi?
Kahve_kokulu Atlarlayasayan valla biraz iştahlıyım galiba bir midye çok severim ama küçüktü ya minik minik gitti nasıl oldu anlamadım bende inşallah sıkıntı olmaz :(
Kahve_kokulu Bianne evet okudum sonradan bunları annem kızınca bana bakmadın diye açtım yasaklılara baktım tek tek
Kahve_kokulu Bianne evet okudum sonradan bunları annem kızınca bana bakmadın diye açtım yasaklılara baktım tek tek
Canoglum001 Kahve_kokulu 50 çok cok fazla.doktorum 5 tane bile fazla demisti.iceriginin ne oldugunu bilmediğimiz birsey üstelik civa da içeriyor.insallah birsey olmaz.doktorunuza bilgi verin lutfen
Bianne Kahve_kokulu neyse artk yemissin ah edip üzülmenin bi faydasi olmaz dr.una bilgi ver derim yine de sn bilirsn. En azindan belki test falan isteme olasılığı olabilir
Kahve_kokulu BaharSefvan midyeler küçük küçük hesaplasan 2 tabak pilav belki eder belki etmez o kadarda abartmayalım yani😂😂😂
Kahve_kokulu Ssraa ben 5 hafta 5günlük daha yeni çok yenide öğrendim çok cahilim şuan annelik konusunda