KdryFth Yumurtlamaya etkisi varmış araştırmalara göre tüp bebek tedavisi gören bayanlarda ciddi oranda faydası dokunmuş bende içmeye başladım hadi Bismillah
ozgultrkk KdryFth Aspirin kan sulandırıcı amacıyla kullanılıyor dikkat edin kan fazla sulaninca kanamaya sebep olur
DemetDigesu KdryFth doktora sormadan kulaktak duyma seylerı yapmayın aspırın pıhtılasma sorunu olanlara verılır oda hamıle kaldıkdan sonra ınofolıc gıda takvıyesı var ıcınde folıc asıd vıtamınler yumurta kalıtesını arttıcı ondan kullanın
KdryFth ozgultrkk haklısın dikkatli olmak lazım Bende bir Dr araştırması sonunca kullanmaya başladım inş zararı olmaz
ozgultrkk KdryFth aynen canım bence kullaa Allah korusun hamile kalırsan kanamaya sebep olur yumurta geliştirici vitaminler var onlardan kullanmanı tavsiye ederim
KdryFth DemetDigesu denize düşen yılana sarılır hesabı benim ki haklısın ama ne biliyim bi çare diyerek
DemetDigesu KdryFth allahın bıldıgı vardır uzulme canım bak benım 5. Yılımda oldu kafana taktıkca ters tepıyor o dedıgım ınofolıc ten kullanmanı onerırım