Yareen Kızlar knorr’un bardak çorbasını içtim. İçtikten sonra içinde neler var diye paketi okuyayım dedim birde baktımki yanlış görmüyorsam son kullanma tarihi 25.06.2015 çok korkuyorum 25 haftalık gebeyim ne yapmam gerekiyor? 😞😞
ozgultrkk Yareen bence de hemen hastaneye git tehlikeye atma bebeğe bir zarar vermez ama yinede tehlikeye atma serum versinler
madl41 Yareen 2015 mi 😱 belki üretim tarihidir yada başka bi tarihtir ... marketler genelde sürekli tarih kontrol ediyor ayriyettende 2 ayda bir de denetimcileri geliyor😱 zehirlenme belirtin var mı yani kusma ishal.. bide şu konuda üzülme bebeğe gıda zehirlenmesi geçmiyor
Oglumabioluyor60 Yareen cnm yanlıs anlamada bnm en cok dıkktat ettıgım şy ne olursa oldun tarıha bkmadan yemem de almamda nasıl boyle bı hata yaptın hemn dr gıt buraya sorman vakıt kaybetmen hata cnm
[silindi] Yareen hazır çorba çok zararlı zaten tüketmeyin. Tarihi de geçmiş tam zarar. Dikkatli olun mutlaka doktorunuza danışın
Ozlemsvr [silindi] ya içinde neler oluyor beb bazen yapıyorum da evde çorba yapmaya dikkat ederim bazen oluyor yorgun oluyorum yapıyorum ne yalan söyleyim..
[silindi] Ozlemsvr çorba da çok kolay ki bence hiç hazır çorbaya alışmayın zaten bebeğiniz ek gıdaya geçecek onun için ayrı yemek hazırlamak zorunda kalacaksınız falan kendinizi bu rutine alıştırın bence 😊 hemen dök suyu boşalt paketi evet çok kolay ama çok zararlı bir sürü katkı maddesi var
Ozlemsvr [silindi] Tabi kolay bazen yorgun oluyorum bebegim var 3 aylık vs daha pratik oluyor. Yoksa kendim yapmaya özen gösteriyorum..
Biyolog Bu tarz hazir gıdalar özellikle hazir çorbalar hamilelik önceside kısırlığa yol acıyor canim. Biyoloji mezunuyum hocalarım öyle derdi. Bir doktoruna görün hayırlısıyla bisey çıkmaz