Yenianneeee61 Busilii97 1 avuç kiraz bir aspirine eş değermiş o yüzden yenmesi sakıncalı bende çok yedim ama şuan kestim yemeyi 😊
Busilii97 Esesen hee bende ilaci ictikten 1 2 saat sonra tuketiyorum. Sut ve sut urunlerini o ayri 😂😂 ama bi arkadasta demis burda doktoru ona soylemis kan sulandiriyo dogumdada kanamayi durduramazlarmis diye 34. Haftadan sonra onermiyolarmis heralde diye
Julaymo Ben 1 aydir demir ilaci ichiyorum son 3 haftadir da acayip kiraz asheriyorum haftada en az 1 kilo yiyorum chok shukur hichte bir shey olmadi
Deletedmom133 Busilii97 ilk defa duydum herkes doktor herkes bilmiş sanırım su hamileleri ne zaman rahat bırakacaklar 😂🤣🤣🤣😅
Yenianneeee61 Deletedmom133 kafama göre bilgi vermedim canım prof bi doktordan duydugum bildiğim bir şey araştırmanızda iyi birşey
Fasulyem22 Busilii97 zaten vişne daha çıkmamıştır kiraz da da şekerli olduğu için çok yememek lazım ama ben yenmez diye bir şey duymadım
defne55 Busilii97 4 aydır her buldugumu yiyorum valla ne bana bisey oldu ne bebeğe bisey oldu sakatat da yedim midye de yedim salam sucuk da yedim bebek benden sağlıklı 2 hafta önden gidiyor takılmayın böyle şeylere 😊
Cisel Busilii97 nerden cikariyorlar bu sacma sapan seyleri yaa.. yenilebilir tabikide. tum meyveleri yedim yemedigim sey kalmadi. 38 haftalik oldum masallah oglumda cok saglikli🙏🏼
Busilii97 Seda_123 bende biraz internette arastirdim fazla yiyince gaz yapmasi disinda bisey yoktu heralde full yarari var 😂
Yenianneeee61 Deletedmom133 sende kendini ayrı bi Prof sanıyosun o dahada ilginç neyse sen yemeye devam et sana afiyet olsun 😀