Asiyeferdim Canim bende adetime 6 gun kala ogrentim ayni senin gibiyid ve hergun daha cok belirginlesti..bende 2 sene boyunca ugrastim hayal kirikliklari yasadim cok sukur rabbjm sonunda nasip etti 7 aylik suan.Insallah sende de vardır..
Zehra333 Cansu37 Gamzee11 saree 44Seda Sdemirel Hawa58 Sirine Rabia2019 DiplomaliEvHanimi gulsahygt07 TunarinAnnesi Momof2child @clmmmmm maalesef ilk idrarla yaptım kocaman bir negatif adete kadar rest falan yok işe gidiyorum kızlar görüşürüz resimag.com/p1/172ddf350ad.jpeg resimag.com/p1/d205820c042.jpeg
2111inci-dogan Zehra333 adetinden 2 gün sonra denemen lazım yada o gün de yapabilirsin ben dayanamayım adet günümde yapmıştım çizgi biraz daha belli oluyodu😊
TunarinAnnesi Zehra333 hayir hayatim bu kadar test yanlis olamaz 1 sen bu ay guzelce degerlendirdin2sen gecen ay catlama iynesi oldun ve bu ay etki etdi 3ve sen artik gebesin git bi kan ver hepimiz bi oh diyelim Allah rizasi icin git ver bak valla 20falanda cikarsa hamilesin demek Cesur ol Annelik cesaret ister bi meryem suresi oku kos Acile ver mutlu haberi artik ☺️
TunarinAnnesi Zehra333 tamam o zaman bende bu Sabah yediyim yemek midem bulanmaya basladi 2dakikada Bir idrar oda sancili gogus acisida var Vamisin yarin ayni saatde Test yapalim 😍
TunarinAnnesi Zehra333 Zehra Benim baya bulantilarim var adete 2gun kala olurmu acaba 🤔yoksa Benimde psikolojimi?🤭
Zehra333 TunarinAnnesi gulsahygt07 inşallah bakalım yarın adetime 5 gün kalmış oluyor sabah erkenden ilk idrarka test yapayım ne çıkacak
Zehra333 TunarinAnnesi kuzum İnan her ay belirti arayıp yanılmaktan bende artık emin olamıyorum ama bu kasık batması fena resmen çimdikliyor içerden
Esrayusuf Zehra333 kuzum gazdır o ben hamileyken doktor karından baktı dedi ki bu ne gaz böyle çok şiştim bence sen hamilesin testini görmesem yazmam umut vermem