Elifenisebetul Kızlar sabah hastanede kontrolüm vardı doktor bebeğin suyu hiç kalmamış dedi, eve git iki saat sonra gel suni sancı vereceğim dedi, dua edin bana hayırlısıyla kolay bir şekilde doğum yapayım...
Crocuss Elifenisebetul insallah saglıklı güzel bir dogum olur 🙏😊peki suyun bittiğini nasıl anlamadınız yani tuvalet ile birlikte azar azar mı gelmiş acaba. Bende 40+0 bugun ama bi belirti yok hala
Prenslerimveben Elifenisebetul Rabbim ikinizide sağ sağlim kurtarsın inşallah. Allah kolaylıklar versin kolay bir doğum olsun inşallah.
Kubraargin Rabbim yardimcin olsun cAnim normal dogum kararini doktorunla birliktemi verdiniz suni sanci verilecegi icin soruyorum😊
Elifenisebetul Kubraargin Kubraargin ben yurt dışında yaşıyorum burda Sezaryen en son ihtimal, yani kararımı çokta sormadılar
Benimisteo Crocuss Su oyle mi azaliyo aceba anne karninda azaliyo sandim yoksa gercekten wc de mi azaliyo iyi bi soru hic dusunmemistim
Benimisteo Elifenisebetul Aynen bizim burda da oyle sezeryan soz konusu bile degil. Turkiyedekilerin sezeryan muhabbetini o yuzden anlamiyorum. Allah kolaylik versin ben de 40+5 oldum ne acilma ne sanci suyu gayet iyi dedi. Ne yapcagimi sasirdim lutfen benim icin dua et cok bunaldim. Rabbim yar ve yardimcin olsun
hunilimom Elifenisebetul sağlıkla gelsin canım bende suni ile doğum yaptım korkulacak birşey değil bebeğini düşün sadece
Elifenisebetul 22:29 da tam 7 saat sürdü, suni sancı biraz zordu ama unutuluyor kucağına alınca, allah herkese hayırlı doğumlar versin o yolda bırakmasın