Zeynednc Bir avazda doğurmak nasip olsun, darısı başımıza inşallah😍 Doğumdan sonra neler hissettiğini paylaşırsan merakla bekliyoruz🥰
mavi_8 Arkadaşlar çok teşekkür ederim, dua edenlerden de Allah razı olsun🙏🏻 Normal Doğum yaptım. Sorularınız varsa kendime geldikçe cevaplarım. 🙏🏻
kucukbulutum mavi_8 masallah Allah bağışlasın evladinizi ne kadar kısa sürede oldu cinsiyetiniz neydi acilmaniz çabuk ilerlemiş galiba darısı başımıza .
Bsrakzmn mavi_8 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏼💙suyunuz veya nişanınız gelmiş miydi öncesinden acaba🙈
mavi_8 kucukbulutum evet canım. bugün rutin kontrolüm vardı. Çatı muayenesi yapılacaktı. Doktor açıklığın 6 cm sen doğuruyorsun dedi. Hemen doğumhaneye çıktık🤷🏼♀️
Dilek54 Canım maşallah öncelikle darısı başımıza bende Pazartesi kontrlum var 38 +0 haftalık olucam sebebi neydi hemen alindiniz doğuma
mavi_8 Dilek54 çatı muayenesi diye gittim canım. 6 cm olmuş açıklık. Sancım yoktu şok oldum öğrendiğimde
Denizanne mavi_8 ya bende 40 haftayı beklemesin 38 de doğsun istiyorum şuan 36. Haftaya girdik ama hiç tık yok doktorumda senin bebek 40 haftayı bekler demişti 3 hafta önce. Sence benim kızda 38 de gelir mi senin önceden bi belirtin sancın vs var mıydı
Sebogelin mavi_8 maşallah ne güzel mis olmuş valla. Allah analı babalı sağlıklı hayırlı evlat etsin inş 💐
mavi_8 kucukbulutum 27. Haftada erken Doğum riskim vardı. 36 ya kadar az dikkat ettim ama 2 haftadır genelde aktiftim. Evde de olsa iş yapmaya çalıştım, azar azar yürüyüş yaptım. Sanırım son 2 haftanın etkisi olmuş.🙏🏻
mavi_8 Denizanne canım sancım arada çok hafif olup, geçiveriyordu. Başka hiçbir belirtim olmadı.Önemsenmeyecek derecede azdı. Ben de dua ediyordum lütfen 40 ı beklemesin diye. Çünkü sıkıntılı bi hamilelik geçirdim ve bi an evvel kucağıma almak istiyordum. Allahım sana da sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah🙏🏻
sedman Denizanne Kasıklarıma arada sancı giriyor, bebek toplanıyor karnım çok sertleşiyor, bir de bu hafta belime vurmaya başladı 😣yarın kontrol var bakalım🤷🏻♀️
sedman Kasıklarıma arada sancı giriyor, bebek toplanıyor karnım çok sertleşiyor, bir de bu hafta belime vurmaya başladı 😣yarın kontrol var bakalım🤷🏻♀️