Rukiye2709 Miskokulum İstanbul Canım . Çok geçmiş olsun doktor soracaktım ama şehirlerimiz farklıymış . Rabbim yardımcın olsun
Miskokulum Bahar4730 bende 17.haftamda falandım kanama oldu öğrendim bunu bende devlet hastanesine gidiyorum her gittiğimde ölçülüyor çok dikkat ediyorum
Miskokulum Bahar4730 rahim ağzı normal göbekten ultrasona bakılırken ölçülebiliyor fakat sıkıntı varsa çok kısa görünürse dr alttan hafifçe aletle bakıyor babada öyle ikisiylede bakıldı ama ölçümler göbekten devam ediyor mümkün oldukça alttan baktırmamaya çalışıyoruz
OzgeSrc Miskokulum mesajini yeni gordum :) inanki bende oyle diyorum ben 30 u görsem sukredecem 😀 hep skntiyla gecince insanin hamileligi endise ediyor insan
Ceylannn Miskokulum doktordan iyi bilmem ama 18 haftaya göre bu tanıyı koymak çok erken çünkü 26 haftaya kadar bebek büyüdükçe onun yeri de değişiyor o yüzden telaş etme bana da 19 haftada o tanıyı koydu bir doktor başka doktora gittim hemen o da bu yazdıklarımı söyledi ve gerçektende yeri değişti 22 haftada. Sağlıkla gelsin🙏
Miskokulum Ceylannn içimi rahatlattınız ceylan hanım çok teşekkür ederim yorumunuz için detaylı ultrasona girdiniz mi ne dedi
Bosnian17 Kızlar çok şükür plasenta yukarı çıkmış dün kontrole gittim rahatladım ya. Darısı aşağıda olanların başına inşallah doktorum çıkar demişti gerçekten çıkmış şükür
Peony Kızlar doktor bana plesentaın rahmin ön duvarına yerleştiğini söyledi ama bu plesenta previayla aynı şey mi? Herhangi bir uyarısı olmadı. Perinatoloğa gidiyorum bir de ben. Olsa söylerdi herhalde değil mi? 🤔
Miskokulum Peony bilemiyorum ki canım .bana bebeğin eşi aşağıda tani rahim ağzının önünde duruyor dendi karın duvarı falan demedi