Selinselinselin 28+5 günlükteyiz yer daralmaya başladığı için mi uyku düzeni mi oturuyor bilemiyorum ama dünden beri çok yavaş ve az vuruyor. Benim gibi yaşayan oldu mu ?
Merve43 Selinselinselin bazı günler çok şiddetli bazı günler daha hafif olur hareketleri. Eğer az hareket ettiğinden şüphelenirseniz şekerli biseyler yeyin 15 dk sonra solunuza uzanın. Bir saat içinde 5 kez hareket hissederseniz normaldir
Rabiaibrahim0803 Selinselinselin canim ben 31+2 gunluk hamileyim benimki normalde cok hareketli ama bazen hareketleri azaliyo artik alistim yani bi gün az hareket ediyo bi gün çok.hatta gecen bende korktum gittim saglikocagina kalp atışları normal mi diye normal çıktı çok şükür 🤗
Aysnrplt Selinselinselin aksine hareketler tavan yapıyor. Ama yorulursanız azalıyordur benim kızım yorulduğumda çok hareket etmiyor
Muhemmedmehdi Canim oluyo oyle bazen cok haraketlinoluyo bazen cok yavas bu bebegimizin istegine bagli))) bende 28 haftamdayim
Selinselinselin Muhemmedmehdi dün geceden öğlene kadar hissedemeyince tedirgin oldum tabi tekmelesin diye bekliyor insan😂
Selinselinselin 23sekerkiz 27 haftalıkken 1050 gramdık ama suyum azdı inşallah düzelir bir sonraki randevuya kadar
Selinselinselin Merve43 dün çok yoruldum ondan sanırım birde en son gittiğimde suyun az dediği için çok korktum tabi tekrar hissedene kadar 😪
Selinselinselin titebouille doktor ne diyecek acaba bana daha 1 bucuk hafta var. Eskisi kadar hareket sık olmuyor demek ki
Selinselinselin Rabiaibrahim0803 çok şükür içim daha da rahatladı. Dünden bugun oğlene kadar ya bişey olduysa diye öldüm öldüm dirildim. Babası gibi uykucu demek ki benim kız 😂
Muhemmedmehdi Selinselinselin evet ya tekmeleyince diyosunki neden bu kadar cok tekmeliyo acaba 🧐 tekmelemeyincede tedirgin oluyo insan anneyiz iste😍
sydtns Selinselinselin yavaşlamıyor adlında canım yer daralıyor ya tekme yumruktan ziyade daha yumuşak dönüşlere dönüyor sıkıldımı vurur sıkıca merak rtme 😄