Dmt01 Slm adanada yaşayan polis ve polis eşi olan varmı acaba özel hastanelerde polis eşlerine indirim oluyomuş sanırım dün öyle bişey duydum bi arkadaştan ama adanadaki hastanelerde böyle bi indirim varmı bilmiyorum bilen varmı
Damla01 Dmt01 Bende adanadayım arastirmistim sadece avrupa hastanesinde indirim var diye biliyorm canm.
Sad3c3m Dmt01 sadece adanada değil her yerde öyle memura indirim oluyor polsan varsa polsanın anlasmalı olduğu hastanelerde ekstra indirim oluyor
Dmt01 Damla01 onu bende netten araştırırken gördüm ama o polsan üyesi olan polisler içinmiş diye okudum ama onun dışında yokmu acaba kayseride filan varmış hatta istanbulda polis eşlerine ücretsiz olan hastane varmış
Dmt01 Damla01 metro hastanesinde muayene 80₺ miş ama polis eşine 65₺ miş arayıp sordum hastaneyi cnm ama doğumda indirim yokmuş sadece muayenede varmış
Damla01 Dmt01 Orasida uzak kaliyor bize canm. Guzelyaliya gidiyorum annemlere en yakin dogumuda uygun orasiydi.
Dmt01 Damla01 ben aslında yozgatta yaşıyorum ama adanalıyım oyuzden şimdi tatile geldim ikili test zamanıydı oyuzden eski adıyla üniversalde dilek coşkuna gittim doktordan memnun kaldım aslında ama yinede başka doktor ya da hastane arayışındayım çünkü doğumuda adanada yapacam bide polis eşi olunca indirim varda faydalanalım dedim
Damla01 Dmt01 Bizzde hataydayiz orda gidiyordum ama 27.haftada adanadakine basladim. Allahim kolaylik versin insallah bende burda dogum yapicam🙏
Rhk0158 İstanbulda Medipol çamlıcaya gidiyorum polise indirim var muayene 50 tl, 40 tlye düşüyor(%20 indirim) var.tahlillerde öyle. Medical park hastanelerinde de indirim var arkadaşım gidiyor ordan biliyorum..