defne55 Kubos1 ben geçen sefer almıştım bu sefer gelenler daha çok hoşuma gitti allahtan eşim a 101 çalışanı degistirdim bugün gelenleri aldım 😂😂😂
Suleguless Kubos1 evet bende aldım bile güzel günlerde kullanmak nasip olur inşaAllah hepimize♥️ Ebebekteki ile aynı malı. Ebebekte bakmıştım sadece küveti 65 TLydi. A101’de iyi ki denk geldik😊😊
DeryaKuzusu Ben de aldım çok mutluyum 🤗 sanırım file de almalıymışız.sevi bebe nin filesi aynı desende çok hoşuma gitti. 24 TL. Tam oluyor dediler bu küvete.
FSCMK Kubos1 artık Bitsede kurtulsak şu küvet takımları bu açılan kaçıncı post gına geldi vallahi sizin için demiyorum ama
Kubos1 FSCMK rahatsız olduğunuz postlara cevap vermeyin sizde o zaman hanımefendi kimse size zorla yazdırmıyor
FSCMK Kubos1 yok kaç tane defalarca post açıldı bu konu hakkında ayriyetten post açmanız rahatsız etti sadece siz değil başkalarıda açıyor bir postun altında toplanmak çokmu zor onu anlamıyorum gerçekten
kevserk Aynı küvet mi emin değilim ama şok marketlerde indirime girmiş 10 lira. Cepte Şok uygulamasından bi kontrol edebilirsiniz isterseniz 😊 https://www.ceptesok.com/cocuk-kuveti-jumbo-50-lt
Yasemincgrc kevserk bende soktan daha onceleri 25 tlye almıştım bugun 10tlye gorunce soka ugradm a101le ayni model bence kuveti soktan temin edin😂😂